Szükségünk van ennyi pénzért forma 1-re?
10
Egysejtü agysejtű a gondolkodásod
#9 Honnan veszed hogy sokkal több a turista Prágában? Mennyivel több?
Prágában folyamatosan gondoskodik a városvezetés arról, hogy a városban legyen a turistáknak látnivalója - nálunk Karácsony azon dolgozik, hogy ezt megakadályozza és keresztbe tegyen a beruházásoknak meg rendezvényeknek is.
Földrajzi elhelyezkedése miatt is Prága kedvezőbb helyen van, hiszen közelebb van a németekhez, osztrákokhoz is. A hozzánk érkezők jó része pedig nem a fővárosba érkezik, hanem valamelyik fűrdővárosba vagy a Balatonhoz éppen. A cseheknél mit mondanál még hasonló turisztikai jelentőségűnek, mint a fővárosukat?
"Mivel a Forma-1 dögunalmas, egyre több rajongó fog elpártolni tőle."
Ehhez képest idén például pont rekord látogatottság volt.
Nyilván ha eljutnánk egy olyan szintre, hogy már csak viszi a pénzt, nem hozza, majd akkor el lehet gondolkodni, hogy mit lehet tenni. De ettől még, úgy néz ki, nagyon messze vagyunk.
Attól, ha nem lenne F1, a felsorolt dolgokra még nem költenének több pénzt.
Nem azért korlátozzák a laborvizsgálatok számát és terjedelmét sem, mert az F1-re pénz kell, hanem mert az alkalmatlan ormánytól ennyi tellik.
És akkor most aláírták, hogy felújítják baromi drágán a pályát...
Engem is zavar, hogy nincs fontossági sorrend, ugyanakkor sajnos tudom, ha erre nem költenek, a megmaradt pénz akkor se fog pl az eü-be kerülni :(
Nekem egy ideje keményen lelkiismereti problémát okoz, hogy adakozzak-e jótékony célra vagy ne. Mert szívesen adok, ha tudok, de kezd alapvető lenni, hogy a mi pénzünkből van függöny az iskolában, hogy az autista otthonba én viszem az olajat meg tésztát, hogy tanszert küldök árván maradt gyerekeknek, hogy hűtő kell egy gyerekonkológiára... És nem tudom, ha nem adunk, ezzel akkor se tudjuk már rákényszeríteni az államot, hogy ellássa a feladatát :(
#14 Ezért fogalmaztam úgy, hogy hosszú távon nem biztos.
#16 Nézzetek meg egy IndyCar versenyt! Egy jobb futamon több előzés van, mint egy teljes F1-es szezonban. Ja, és nem lehet még tudni az év első időmérője után, hogy ki lesz a bajnok.
Az IndyCar olyan mint a márka versenysorozatok, vagy az F2 vagy F3. Egyenkasznik, egyenmotorok, egyenfutóművek.
Még jó, hogy több az előzés és nem lehet tudni hogy a lényegében azonos autók közül végül melyik nyer.
Én azért nem szívesen néznék olyan F1 versenyt, ahol 22 RedBull, vagy Ferrari, vagy Mercedes, vagy stb. üldözi egymást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!