Miért mondják, hogy a Fideszt demokratikus úton nem lehet leváltani?
Mert a csőcseléknek a tolvaj kamukeresztény autokrata bűnözőkre van igénye.
Ugyan az a néplélek, aki üdvrivalgással fogadta a nácikat, aztán meg a szovjeteket, aztán ezek voltak utána a legnagyobb rendszerváltók, most meg újra a legnagyobb orosz-seggnyalók.
Sokan kínjuk mondják mert nem sikerült legutóbb sem.
Az én véleményem az hogy 2026-ban sikerülhet a váltás.
Nagyon unió ellenes lett a fidesz és ez sokaknak nem tetszik.
@19:24
Kikre gondolsz? Kubatov börtönviselt focihuligánjaira akik 2006-ban szétverték a fővárost?
Talán az ilyen okok miatt is mondják
Talán ezért?
https://www.youtube.com/watch?v=F2Dm0dAzC8M
Lehet, hogy ezért?
Vagy ezért?
Mi lehet az oka? Én nem is értem!
Ráadás
Azért nem lehet demokratikus úton leváltani, mert 13 éve megvan minden lehetőségük arra, hogy kedvükre módosítsák a választási szabályokat illetve ezen felül ott van mögöttük a teljes államapparátus annak minden forrásával és eszközével.
A propagandagépezet már az előtt akcióba lendülne, mielőtt csak a lehetősége megadatna arra hogy ekkora támogatottságú összefogás kialakuljon. Ha ez nem lenne elég akkor beszállna valamelyik szerv is... :D
Azért, mert a Fidesz balliberális ál-ellenzéki szatelit-pártjainak kell találniuk valami kifogást, hogy miért bénázták el már 3x zsinorban a választást ENNYIRE.
És adja magát ez a duma...
Ezek kissé gyenge indokok. 2022-ben már nem is volt lehetősége kamupártoknak indulni például. Elégetett szavazólapokat meg bárki fel tud gyújtani egy kis médiahiszti kedvéérét, főleg az ellenzék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!