Miért mondják, hogy a Fideszt demokratikus úton nem lehet leváltani?
Olyan párt kell akinek akinek minden egyes egyéni választókörletben megveri a fidesz jelöltjét,de minimum az egyéni körzetek 2/3-ában. Sok sikert hozzá:
Én nem vagyok nyugat párti , de O.V.
Se izgat a stadion mániájával és a viktatúra építésével.
A Demokrácia egy idea nem több egy idea pedig illúzió tud lenni.
Elfogult vagy Amerika agymosásával aki a demokráciát az egekig hypolta miközben kizsákmányolja az egész bolygót anyagilag.
Nem kéne Amerikát és az elnyomó nyugati országokat követni a szakadékba.
Persze oroszország se jobb az elnyomásával.
Visszatérve a kérdésedre.
Mivel A fidesz irányítja a nemzeti agymosodát pl atv tv2 origo stb.
Így hát győzhet az ellenzék elméletileg de gyakorlatilag esélye sincs mivel 0 penze van illetve a titkos szolgálatot a fidesz az ellenzék monitorozására használja. Én mondjuk el se mennék szavazni amíg két ilyen szerencsétlen közül lehet választani.
Mert ha lenne olyan párt amelyik leválthatná Orbant akkor a DK a Fidesszel karöltve azonnal kivégzi.
A fidesz a hatalmát félti, a DK a parlamenti képviselős fizetéseit. Így a Fidesz-DK tengely mindent elpusztít ami veszélyt jelent számukra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!