2 éve volt, nem 20 :D Most sem ajánlanak többet egy pályakezdő mérnök informatikusnak még szoftverfejlesztés területen sem.
Így is 7 hónap munkanélküliség után tudtam csak elhelyezkedni, mert tényleg annyi az álláskereső hogy csak na. Főleg ha junior vagy, akkor a mekis fizetésnek is örülni kell.
2023. júl. 23. 10:29
12/37 anonim válasza:
Ez mindig relatív. Részmunksidős állás sok szabadidővel. Ahhoz képest nem olyan kevés. De ha többet akarnak akkor talán bozonyítani kéne, hogy méltók rá. A PISA teszteken évek óta a legrosszabbak között vannak a magyar diákok és egyértelműen látható a negatív tendencia. Úgy én is hiába megyek fizetésemelést kérni ha azt látják hogy nem csinálok semmit. Meg fenyegetőzhetek a felmondással is, ők csak örülnének neki.
2023. júl. 23. 10:34
13/37 anonim válasza:
Nagyon kevés a 260 ezer a mai 44% élelmiszerinfláció mellett. Akinek van saját lakása az is alig alig tud ebből megélni és akkor még az albérlet árakat nem is számítjuk, amit a legtöbb kezdő pedagógusnak ki kell fizetnie.
Kérdező : a nyugdíjasoknak van saját lakásuk többnyire. A tanár meg aliban lakik ami ma átlagban 240 ezer havonta. Na így hogy tud megélni?
2023. júl. 23. 10:36
14/37 Koplárovics Béci válasza:
A krumpli jár, mert nem vagy hajlandó felfogni, hogy nem a fizetésük a legnagyobb problémájuk a tanároknak.
2023. júl. 23. 10:37
15/37 anonim válasza:
Mi a bajuk a tanároknak a fizetésükkel?
Többségük nettó 260 ezret kap.
Miközben Orbán Viktor ennek a 15-szöröséből él csak.
2023. júl. 23. 10:37
16/37 anonim válasza:
Az, hogy ennek a másfélszereséből lehet - nagyon szűkösen - megélni. Inkább azt nem értem, hogy mások, akik ennyit vagy még kevesebbet keresnek, miért tűrik csendben.
2023. júl. 23. 10:53
17/37 anonim válasza:
Jó, egy tanár diplomával kap nettó 260 ezret, egy gépkocsivezető 8 általánossal nettó egymilliót. Szerinted mi a bajuk?
2023. júl. 23. 10:53
18/37 anonim válasza:
És mi az a 260 ezer ft? 3 éve kerestem ennyit diploma nélkül. Múlt hétvégén voltam Balatonon, 480 ft egy pogácsa a helyi ABC-ben, 950 ft egy sör a büfében, és akkor a szállásról még nem is beszéltünk. Ezekhez az árakhoz 260 ezer ft nagyon karcsú.
2023. júl. 23. 11:01
19/37 anonim válasza:
"Na jó, de a pedagógus nagyon messze áll skillekben a diplomástól."
Te is rendkívül messze állsz skillekben az öt elemit végzett közmunkástól, akkor neked a 47 ezer forint töredéke jár havonta?
2023. júl. 23. 11:07
20/37 anonim válasza:
Valakinek ennyi pénzért dolgoznia is kell. Nem tudom mi a problémàjuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!