Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A ballibek miért akarnak...

A ballibek miért akarnak mindenáron Brüsszel-csicska országot csinálni?

Figyelt kérdés
Bármilyen téma kapcsán: amit az EU csinál/mond/dönt az jó, amit a kormány csinál/mond/dönt az rossz.

2023. júl. 20. 20:44
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
88%

Skacok, nagyon csámcsogtok a szavakon, csakhogy a kérdésre, mint kontextussal rendelkező gondolatra ne kelljen válaszolnotok, de ha ennyire szőrszálhasogatók vagytok, akkor a "Mi lenne velünk, ha mindenben követjük az EU politikáját" után szabadon így fogalmazom meg akkor a kérdéseimet:

1. Mi lenne velünk az EU támogatási rendszere nélkül?

2. Mi lenne velünk úgy teljes egészében az EU nélkül?

Tessenek válaszolni magabiztos hozzászóló társaim!

2023. júl. 25. 20:50
 62/69 anonim ***** válasza:
27%

61

Forrást kérek azzal a faxxxággal kapcsolatban amit pár válasszal arrébb írtak (az EU-s pénz alamizsna, könyöradomány). Engem kibaxxottul érdekel, hogy ekkora k*rva nagy marhaságot, hol az istenbe lehet olvasni és elhinni :D Forrást kérek, ne kínlódjunk tovább. Ha nincs akkor egy telibevert kamugép az illető.

2023. júl. 25. 22:16
 63/69 anonim ***** válasza:
92%

Olyan nem hangzott el, hogy alamizsna és/vagy könyöradomány. Végig kellene olvasni a hozzászólásokat, nemcsak félúton belebotlani. Az alábbi volt az eredeti kérdésem, ahogy igen, volt egy költői túlzás az "ingyen pénz" kifejezéssel, de bárki kitalálhatta volna, hogy a be- és kifizetések számunkra erősen előnyös egyenlegére gondoltam:

[link]

Az eredeti kérdés meg így hangzott:

"A bevándorláspolitikán kívül, mégis mi lenne Magyarországgal az EU ingyen pénzszórása és gazdasági+(nemzetközi)politikai+jogi+adminisztratív együttműködése nélkül?"

Érdekesség, hogyha az "ingyen pénz" kifejezésbe bele is kötünk szőrszálhasogatásból, attól még a kérdésnek van egy második fele is, amire k*rvára nem válaszolt senki.

2023. júl. 26. 07:07
 64/69 anonim ***** válasza:
8%

63

"mégis mi lenne Magyarországgal az EU ingyen pénzszórása..."

Nesze. De ezt az "ingyenpénzt" kb hetente olvasom valahol a válaszadók között mindig. Őrültek agymenése...nesze haladás 🤦‍♂️😂

2023. júl. 26. 12:24
 65/69 anonim ***** válasza:
86%
És még mindig nem akartok inkább válaszolni? Volt annak a kérdésnek bizony más része is...
2023. júl. 26. 17:50
 66/69 anonim ***** válasza:
100%

65

Aha, amit pedig én kérdeztem, azt meg át kell ugrani, mert kínos?

2023. júl. 26. 22:00
 67/69 anonim ***** válasza:
93%

"Aha, amit pedig én kérdeztem, azt meg át kell ugrani, mert kínos?"

1. Jóval előtted tettem fel a saját kérdésem.

2. A te kérdésed, az enyémnek az egyik felsorolási elemén alapszik, amiről már kifejtettem, hogy csak költői túlzás volt, azóta linkkel együtt el is magyaráztam az értelmét. Ettől fogva okafogyott a te kérdésed, mert egy szalmabáb értelmezésen alapul.

3. Az előző kérdésemnek a többi részére, vagy úgy általában a kontextusára máig nem kaptam választ.

4. Nem te vagy az eredeti vitapartnerem, a szavaim nem hozzád szóltak. Kérdésre meg amúgy sem szokás kérdéssel válaszolni.

Én nagyon szívesen válaszolok neked még erre az okafogyott, kifordított kérdésedre is, de esetleg kövessünk egy időrendet és válaszoljátok meg azt, amit én már napokkal ezelőtt feltettem, aztán a buta szőrszálhasogatásaitokért át kellett fogalmazzam, hogy kompatibilis legyek a troll fajtátoknak:

1. Mi lenne velünk az EU támogatási rendszere nélkül?

2. Mi lenne velünk úgy teljes egészében az EU nélkül?

Ennyire fáj beismerni, hogy igazából az EU tartotta lélegeztetőgépen a fideszes gazdaságpolitikát? És hogy anélkül sz*rt sem érünk? Értem én, hogy fáj, de ez a valóság, napjainkban tapasztaljuk élő adásban.

2023. júl. 26. 22:35
 68/69 anonim ***** válasza:
24%

67

Nekem te nem címeztél kérdést, akitől forrást várok, az baxxik válaszolni. Na ennyit erről.

2023. júl. 27. 17:46
 69/69 anonim ***** válasza:
8%

"Nekem te nem címeztél kérdést, akitől forrást várok, az baxxik válaszolni. Na ennyit erről."

Engem is érdekel ez az ingyen EU lóvé. Ha ezek a szárított kullancsok adnak valami linket, esküszöm elolvasom :D

2023. júl. 27. 18:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!