Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Savanyú a narancs? (bővebben...

Savanyú a narancs? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
szerintetek sem változott semmi miota uj kormányunk van?
2010. okt. 13. 21:02
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

"Baloldal ez a baloldal, vagy inkább a nagytőkések érdekvédelmi klubja?"

Te ez nem a fidesz.

Amúgy meg jó hogy elment Orbán az iszapos területekre mert miniszterelnök. Ez a feladata.

Igaz volt, hogy adókedvezmény. De azt nem mondta, hogy kiknek.

2010. okt. 17. 15:54
 32/40 anonim ***** válasza:

Hát szerintem "sokkal rosszabb" mindenhova a sajátjaikat ültetik mindenki állást halmoz ennyire nem volt látványos az előző kormány mutyija. ++ Építhetnénk egy minaretet a parlament mellé és oda rakhatnánk a királyt vagy istent és pápát már nem tom mi is ő és egész napos ima lehetne felé :) XD . Remélem nem lesz hideg tél és nem fagy be a Duna.

Szentem rozszabul élünk és fogunk élni mint 4 éve!!!

2010. okt. 17. 19:38
 33/40 anonim ***** válasza:

10-14 23:11

Tényleg nem érted a különbséget a segély és az adókedvezmény között?

2010. okt. 17. 23:39
 34/40 anonim ***** válasza:

ma 15:32

Gazdasági fellendüléssel nem a meglévő cégek jövedelmének növekedése jár, hanem az, hogy több cég települ ide a jobb feltételek miatt, okosticián.

2010. okt. 17. 23:40
 35/40 anonim ***** válasza:

ma 19:38

Ezt jól betanultad apukától meg anyukától, hogy mindenhovaasajátjaikatültetik, de remélhetőleg egyszer majd fel is nősz és elkezdesz gondolkodni is, és akkor majd nem leszel rászorulva az ilyen betanult panelek "gyurika szép madár" jellegű ismételgetésére.

2010. okt. 17. 23:42
 36/40 anonim ***** válasza:

A válasz írója 52%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:42

Pedig igaza volt.

2010. okt. 18. 06:16
 37/40 anonim ***** válasza:
73%
Ne csodálkozzatok azon, hogy savanyú. A szeretett narancs valójában vérnarancs. Elsőre nem látszik, de belül vörös.
2010. okt. 18. 07:40
 38/40 anonim ***** válasza:
23.42 Miért is kellet volna betanulnom ha egyszer nyilvánvalóan látszik. És ha már ennél jobban felnőnék... így is egyetemre járok és nem élek otthon már pár éve de biztos hogy betanultam azt ami látszik
2010. okt. 18. 09:05
 39/40 anonim ***** válasza:
73%
++ Én nem szeretnék azok köreibe tartozni akik isszák a szavait és megrendíthetetlen vezérüknek tekintik aki elhozza a megváltást. Nem vagyok olyan hülye hogy erre várjak. És csak nézz tovább ő nem fog megszorítani... szerintem már lassan nevezhetjük orbán csomagnak
2010. okt. 18. 09:08
 40/40 anonim ***** válasza:

tegnap 09:05

Akkor a népszabiból tanultad be... még rosszabb, papagáj.

2010. okt. 19. 02:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!