Savanyú a narancs? (bővebben lent)
az MSZP ők se hagyták volna őket ott dögleni, munkanélkülivé, hajléktalanná válni.
Tán láttál te ott egy Mszp-s -t segíteni? adott valami tudósítást a tv hogy ott vannak? Nem. És ez segítség? le a kalappal Orbán Viktornak ő mindig ott volt. Az MSZP meg duguljun be a 2 milliós segítségével mert amennyit lopott 8 év alatt oszt 2 millióval dicsekednek..
Én eddig ezek szerint két nagy tévhit fogságában éltem:
1) a Fideszről beszélünk, nem az MSZPről
2) csak két párt létezik ebben az országban.
Egyébként pedig miért, Orbán talán kiment, és slaggal locsolta az embereket? iszapot lapátolt? nem, csak kiment, és mélyen, szomorúan nyilatkozott egyet róluk. Ez kötelessége volt. És bármilyen adományt meg kell becsülni, nem lehurrogni, mert csak ennyi. abban igazad van, hogy adhatott volna sokkal többet is, ez meg se kottyan nekik(Jézus és a gazdag ember-öregasszony adományának esete), de akár úgy is dönthettek volna, hogy semmit se adnak.
"Dehogynem. Bedőlt a Forint."
Reggel 9-kor egy euró értéke 271,1 forint volt.
A kormány május 29-én lépett hivatalba. 1 euró május 28-án 273 forintot ért.
Miről beszéltek ti, "bedőltaforint"-ozók? Melyik bolygóról írjátok ezeket az értelmes kommenteket?
21:46
"Ja, amúgy a dolog egyszerű: bármilyen állambevétel-növekedésnek a nép issza meg a levét."
A bankadó bevezetésekor a szakértők megírták, hogy kb. 30-50%-ban tudják a bankok a lakosságra hárítani a bankadó költségeit.
Tehát egyszerű rémhírterjesztés és rinyálás, amit írsz.
Érdekes, hogy pont a "baloldal" követeli, hogy csak a lakosságot értintő megszorítások kellenek, és sajnálja az óriási profittal működő bankokat.
Baloldal ez a baloldal, vagy inkább a nagytőkések érdekvédelmi klubja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!