Az LMBTQ-soknak miért ilyen iszonyú fontos ez a ferencvárosi pad?
Mindig azt mondják, mit foglalkozunk a Pride-al, mikor szétlopják az országot meg infláció van.
De ők miért foglalkoznak akkor egy paddal ennyit?
21
Tehát még is baja van az önkormányzatnak a nemzeti színekkel, ha úgy érzi hogy egy nemzeti szinte festett pad adott matott neki!
"Tehát még is baja van az önkormányzatnak a nemzeti színekkel, ha úgy érzi hogy egy nemzeti szinte festett pad adott matott neki!"
Hát ezen szétakadtam. Ez milyen logika? Azért kaptak mattot, mert egy nemzetiszín padot nem festhetsz vissza anélkül, hogy az ne sértsen meg egy csomó embert. Ebben mi a bonyolult?
23
De nem azt csináltak, hogy oké az mindenkinek jó , hanem elszállitották, ergo nem volt nekik jó a nemzeti szín!
Ebben mi a bonyolult? :)
"És ha a mások többen vannak, akkor már nem számít a demokrácia?"
1: egyáltalán nincsenek többen, csak szeretnéd azt hinni.
2: amikor a kisebbségnek mindenben el kell fogadnia a többség akaratát, nem demokráciának hívják.
3: valahogy nehezen is hiszem, hogy ha a "szivárványosok" bizonyítottan 2x annyian lennének, akkor elegánsan fejet hajtanál.
27
a demokráciának a többség akaratához van köze!
28
"1: egyáltalán nincsenek többen, csak szeretnéd azt hinni"
Dehogy. A jobboldal egységes ebben, és nagyon sok balos ,főleg a Dk,mszp szekta 60+ keménymagja, és a jobbik megmaradt szavazói (ha van még olyan )nem szeretik ezt, de kusban vannak mert a pártfegyelem ugye.
Azért a facen kijön belőlük időnként.
Szóval sehogy sem lehettek többen..
"2: amikor a kisebbségnek mindenben el kell fogadnia a többség akaratát, nem demokráciának hívják."
Amikor egy marginális kisebbég ráerölteti a többségre az akaratát ,az sem demokrácia...
"3: valahogy nehezen is hiszem, hogy ha a "szivárványosok" bizonyítottan 2x annyian lennének, akkor elegánsan fejet hajtanál."
Először is köszönöm hogy feljogosítva érzed magad ,hogy eldöntsd mit tennék.:)
Amúgy most a balos ellenzék, akik a negyedik 2/3 ad után igazán nem mondhatják hogy el itthon ez a lmbtq lobbi a többségnek népszerű lenne ,Ők fejet hajtanak?:D
"Szóval sehogy sem lehettek többen.."
Én a szivárványos pad ellen hőzöngőkre értettem. Szerintem kisebbségben vannak azok, akik annyira indulatosan állnak a pad kérdéséhez, hogy amiatt ne lehetne szivárványosra festeni egy padot.
"Amikor egy marginális kisebbég ráerölteti a többségre az akaratát ,az sem demokrácia..."
Ez meg egy érvelési hiba: [link]
Szerintem amúgy senki sem erőltette rád az akaratát, egyszerűen az elfogadás nevében szivárványosra festettek egy nyomorult padot.
"Először is köszönöm hogy feljogosítva érzed magad ,hogy eldöntsd mit tennék.:)"
Dehogy döntöm el, mit tennél, mindössze a szkepszisemnek adtam hangot.
"a negyedik 2/3 ad után igazán nem mondhatják hogy el itthon ez a lmbtq lobbi a többségnek népszerű lenne ,Ők fejet hajtanak?:D"
Félreértésben vagyunk: nem kell fejet hajtani semminek. Te érveltél azzal, hogy a demokráciában a többség akaratát el kell fogadni. Én mindössze azt mondtam, hogy szerintem nem így van, és hogy szerintem neked sem tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!