Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sok fideszes szavazó ilyen?...

Sok fideszes szavazó ilyen? Ezt komolyan gondolják?

Figyelt kérdés

Mazoista vagyok ezért elmentem egy fideszes fórumra a körzetemben.

Gondoltam lesz szó a helyi fejlesztesekről (vagy legalabb tervekről) mikor rákérdeztem, mondta a helyi képviselő, hogy lehet ilyet kerdezni hisz Brüsszel nem küldi a pénzt (nem ennyire nyersen mondta, de a lényeg ez volt). A többi résztvevő meg mondogatta nekem " meg elakarják törölni a magyar kultúrát a brüsszeli bürokraták".

Ezt az elakarják törölni a kultúra mantrát mintha régen hallottam volna pár Ner konteó oldalon, de a kérdésem: ők ezt most tényleg elhiszik?

Vagy csak valamivel támadni kell ezt a Brüsszel nevű várost?

2023. júl. 9. 13:54
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
#10 mi ez szerintem? Fake news :)
2023. júl. 9. 17:25
 12/21 anonim ***** válasza:
53%
11 Tévedsz. Véleménybuborékba élsz
2023. júl. 9. 17:30
 13/21 anonim ***** válasza:
#12 nem élek véleménybuborékban, az felétek szokás. De hiteles bizonyíték nélküli dolgok fake news-nak számítanak.
2023. júl. 9. 17:34
 14/21 anonim ***** válasza:
Retardáltak, mert nem tudják mi a dolguk.
2023. júl. 9. 17:39
 15/21 anonim ***** válasza:
53%
13 Ez is bizonyítja, hogy véleménybuborékban élsz, hogy semmiről sem tudtok. Már maga a kérdés is ezt mutatja. Utána lehet olvasni -.-
2023. júl. 9. 17:41
 16/21 anonim ***** válasza:
53%

Ezek a pontozàsok bizonyìtjàk nem a hasznossàg hanem a szimpàtia (balos tobbsèg) szintet mutatja

Sok gond van a gazdasàggal ez igaz de azèr hulyesègnek is van hatàras

2023. júl. 9. 18:16
 17/21 anonim ***** válasza:
11%
#16 a pontozás bizonyítja, hogy a szokásos retardjobber-moszkovita (balos) marhaságokat olvashatjuk, 0 bizonyítékkal
2023. júl. 9. 18:25
 18/21 anonim ***** válasza:
48%
17 na pont ennyire vagytok ti független objektív elfogadóak mint a szavaid 😇 àlszent büdösbalos globalista nemzetellenes seggnyalók
2023. júl. 9. 18:41
 19/21 anonim ***** válasza:
59%

18 Eljutottunk oda, hogy egy kommunista baloldalizik

10 Az eu-ban több száz képviselőt választanak, biztos lessz egy közülük, aki hülyeségeket beszél, már ha ez igaz

2023. júl. 9. 18:49
 20/21 anonim ***** válasza:
48%

19 eljutottunk oda hogy a Dobreves Aprò Antal fèle vèekomcsi banda komcsizik

Oda jutottunk hogy a Bajnai fèle internacionàlè èbeklès most àtment oroszozàsba ès globalista szòlamokba

Nektek mindegy milyen a zàszlò csak romboljon mi? Antifàkkal terveztek mèg civileket verni te fasiszta patkàny?

2023. júl. 9. 18:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!