Sok fideszes szavazó ilyen? Ezt komolyan gondolják?
Figyelt kérdés
Mazoista vagyok ezért elmentem egy fideszes fórumra a körzetemben.
Gondoltam lesz szó a helyi fejlesztesekről (vagy legalabb tervekről) mikor rákérdeztem, mondta a helyi képviselő, hogy lehet ilyet kerdezni hisz Brüsszel nem küldi a pénzt (nem ennyire nyersen mondta, de a lényeg ez volt). A többi résztvevő meg mondogatta nekem " meg elakarják törölni a magyar kultúrát a brüsszeli bürokraták".
Ezt az elakarják törölni a kultúra mantrát mintha régen hallottam volna pár Ner konteó oldalon, de a kérdésem: ők ezt most tényleg elhiszik?
Vagy csak valamivel támadni kell ezt a Brüsszel nevű várost?
2023. júl. 9. 13:54
21/21 anonim válasza:
#20 degenerált komcsikám, döntsd már el, hogy komcsik, vagy fasiszták vagyunk 🤣🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!