Hálásak vagytok hogy Magyaroknak születettek?
Valamiért ebben az országban van valami különlegesség amit nem lehet megmagyarázni.
Azon kívül a világ nagy része nem is tudja hogy létezünk, pedig nagy történelmünk van.
Ez a világ legbiztonságosabb helye, hiszen Budapest utcáin legalább nincs polgárháború és még sorolni.
A Magyar ételek is isteniek:) paprikás krumpli és a lángos főleg:D
Itt mindenki tudna jól élni. Az emberek politikai ellentéteit eltekintve egyáltalán nem rossz az ország.
#32 Hol a jó életben vagy te üldözve? Milyen emberi jogaid nincsenek?
Még az a jogod is megvan hogy hülye legyél és baromságokat beszélj.
Az a te bajod, hogy senkit nem érdekel, hogy b*zi vagy vagy sem. Nem tudsz vele előjogokat szerezni, mert itt le se sz@rja senki.
#34 Annyira nem érdekel senkit - még téged sem - hogy nem tudod, 2009 óta van Magyarországon legális módja a melegek házasodásának. CSak a NEVE nem az, hogy házasság, mert az a név már foglalt.
Az azonos nemű párok 2009 óta köthetnek bejegyzett élettársi kapcsolatot, ami mindenben azonos a két fél jogait illetően, mint a házasság. Öröklés, nyugdíj, stb.
de mivel valójában neked sem ez a lényeg csak a hergelés, nem is tudsz róla.
"Annyira nem érdekel senkit, hogy gyakorlatliag tiltva van minden LMBTQ ember említése minden médiumban."
Sehol nincsen semmi ilyen megtiltva, ott is szerepelnek mindenhol. GYEREKEKNEK nem lehet bevinni óvodába iskolába és gyerekkönyvek közé nem lehet betenni, gyerekműsorok között nem lehet mutatni.
Pláne nincsen "buizás a fidesz részéről".
Ti vagytok azok, meg a többi balliberális, akik állandóan azon pörögtök, hogy ki meleg a fideszben meg mi van Orbán fiával. Minket nem érdekel, pont ez a ti bajotok.
A bejegyzett élettársi kapcsolat nem egyenlő a házassággal. Nem lehet közösen örökbe fogadni és egymás nevét sem lehet felvenni. Rengeteg gazdasági ügyben is az EU-nak köszönhető, hogy házasokkal megegyező bánásmód van. És csak azért, mert ti nácik vagytok, én meg nem, egyből Gyurcsányista leszek?
35-ös: Nem nekem a lényeg a hergelés, hanem mentális gondjaid vannak és a valóság + melegek említése is felhúzza a vérnyomásod, a válaszod alapján.
Hazugság hogy gyerekeknek ne lehetne ezt bemutatni. Ennél széleskörűbb a cenzúra. Sokkal széleskörűbb.
Am érdekes, hogy senkibe sem kötöttetek bele, csak egy melegbe.
De nem vagyok emiatt hátrányban, ugye?
Nem kötött senki senkibe, pusztán le lett írva, hogy 2009-ben törvény született az azonos neműek együttéléséről. Hogy ebből mit ragadsz ki, és hogy értelmezed az már a te dolgod.
Egyébként, ha nem említed, hogy milyen az identitásod, szóba se került volna, mert a kutya nem foglalkozik vele, hogy ki micsoda. Tőlem lehetsz fa is, amíg nem vagy hatással és befolyással az életemre. Addig ez ESZP
#37 Ez az örökbefogadás a következő ostoba hisztitek.
Az örökbefogadás nem a felnőtt joga, hanem a gyereké. Nem azért van, hogy valakinek legyen gyereke, hanem azért, hogy a gyereknek legyenek szülei és emiatt a NEKI legalkalmasabbak lehetnek örökbefogadók. Az pedig nem egy homoszexuális pár, hanem egy heteroszexuális házaspár.
Az örökbefogadás szigorítása 2 éve történt meg, de előtte sem kellett a melegeknek a gyerek. Konkrétan ott van a számadatokban, hogy minimális számban, csak egy nagyon kicsi kisebbség akart gyermeket örökbefogadni közülük. Mert itt megint nem ez a lényeg, hanem hogy megszerezzetek valamit.
Egymás nevét felvenni? Minek? Én sem viselem a férjem nevét, van nekem sajátom, pedig lassan 30 éve vagyunk házasok. Most komolyan ez kell neked, hogy a te pasi neved helyett viselhesd egy másik pasi vezetéknevét? Akkor változtass nevet te szerencsétlen! Azt megteheted.
de itt jön egyből a Chewbakka védekezés, a kötelező nácizás is amint egyértelmű lett hogy bukott a hergelésed: "És csak azért, mert ti nácik vagytok, én meg nem, egyből Gyurcsányista leszek?"
Hát kispajtás rossz hírem van, Nem vagyok náci. csak veled ellentétben normális vagyok és nem egy mesevilágban élek ahol hagynám hülyére venni magam.
"Hazugság hogy gyerekeknek ne lehetne ezt bemutatni. Ennél széleskörűbb a cenzúra. Sokkal széleskörűbb."
Mutass rá példát. Konkrét példát amikor valamit cenzúráztak a témában és az nem gyerekek miatt történt volna! ha itt olyan nagy az elnyomás meg jogsérelem akkor nyilván tucatjával tudod sorolni rögtön.
“ Hát kispajtás rossz hírem van, Nem vagyok náci. csak veled ellentétben normális vagyok és nem egy mesevilágban élek ahol hagynám hülyére venni magam.”
Igen, ömlik az ideg meg a gyűlölet a válaszodból, de teljesen normális vagy. Ahha.
“ Mutass rá példát. Konkrét példát amikor valamit cenzúráztak a témában és az nem gyerekek miatt történt volna! ”
Pl hogy lmbtq karaktert tartalmazó könyvet vallási intézmény közelében sem lehet árusítani.
“ Az örökbefogadás nem a felnőtt joga, hanem a gyereké.”
Jól hangzik, kár hogy nem igaz.
“ Az örökbefogadás szigorítása 2 éve történt meg, de előtte sem kellett a melegeknek a gyerek. Konkrétan ott van a számadatokban, hogy minimális számban, csak egy nagyon kicsi kisebbség akart gyermeket örökbefogadni közülük. Mert itt megint nem ez a lényeg, hanem hogy megszerezzetek valamit.”
Valamit? Karlengetőkém, a gyermek nem tárgy, ne hívd valaminek. És mivel elnyomás és jogegyenlőtlenség van, nyilván kevés volt még a pár aki egyáltalán el merte kezdeni az örökbefogadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!