Ha a magyaroknak nem lenne pénze ételre és kilakoltatnák őket, a híd alól akkor is a fideszre szavaznának?
Hát hiába nyomod itt az agymosást, az emberek látják, hogy nem a híd alatt élnek. A süllyedéssel szemben álljon itt pár tény:
" a reálbérek 75 százalékkal emelkedtek 2010 és 2021 között."
"hazánkban bővült az egyik legdinamikusabban a lakosság fogyasztása 2010 és 2021 között az Európai Unióban. Emellett a szegénységnek és a társadalmi kirekesztődés kockázatának kitett lakosság aránya is lényegében lefeleződött. Utóbbi arányszám a 2010-ben látott 30 százalékos értékről 17 százalék közelébe süllyedt."
Magyarral első sorban az a baj, hogy mindig mást hibáztat a sorsa miatt, és szinte mindig mástól várja a megoldást.
Ez megfigyelhető az élet minden területén kicsiben is és nagyban is.
A kérdésedre válaszolva, valószinüleg igen, mert az az ember aki bajban van könnyen irányítható.
Egyszerű példa, fidesz kampány a migránsokra, a háborura épült.
Ha nem rájuj szavazol jön a háború ßs mehetsz harcolni.
Jön a migráns, és csúnya dolgokat csinálnak veled gyerekeddel...
1# Ha az autóm 10 év után ugyanannyiért adom el mint amennyiért vettem és 25%infláció volt 1 év alatt, hogy emelkedett a reálbér 75%-ot? :DD
2010es keresetem: 95ezer, 4 főre heti bevásárlás 15ezer.
2023as keresetem 340ezer, 4 főre heti bevásárlás 50 ezer.
Fideszes barátainknak vissza kellene menni általános iskolába. xD
Azért kár foglalkozni az ilyen fidesz bihócokkal, mert kiragadnak egy tényt és azt máolgatják.
De összeségében sokkal rosszabb minden szám, mint Gyurcsány idejében.
Nem hiába nem jönnek számokkal.
Pl alapkamat, euro/huf stb stb.
Ja és még az első Orbán kormányhoz képest Gyurcsány alatt 2x annyi volt a fizetés...
Ha már annyira visszafele mutogatunk.
Fideszbohóc, ezek még mindig nem a számok, ezek beleböfögések az éterbe.....
Infláció, árfolyam....
Stb stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!