Hálásak vagytok hogy Magyaroknak születettek?
Valamiért ebben az országban van valami különlegesség amit nem lehet megmagyarázni.
Azon kívül a világ nagy része nem is tudja hogy létezünk, pedig nagy történelmünk van.
Ez a világ legbiztonságosabb helye, hiszen Budapest utcáin legalább nincs polgárháború és még sorolni.
A Magyar ételek is isteniek:) paprikás krumpli és a lángos főleg:D
Itt mindenki tudna jól élni. Az emberek politikai ellentéteit eltekintve egyáltalán nem rossz az ország.
Szívesebben születtem volna máshová, de ha már ez van, akkor így jártam, nem szégyenlem a származásom.
Világszinten egész jó ez az ország, de azért vannak helyek, ahol jobb életem, több lehetőségem lehetne.
Lehet lepontozni, tudom hogy működik az identity politics, de nem látom a cáfolatot.
Én hajlandó vagyok elismerni ha tévedek, és hajlandó vagyok belátni ha a másik félnek igaza van, de a konzervatív kommentek ordas nagy többségéből nem látok semmit ami meggyőzne arról hogy a nemzeti oldalnak ne az lenne a premisszája, hogyan cenzúrázzunk, nyomjunk el és üldözzünk mindent vasvillás csürhe módjára, ami nem egyezik a világképünkkel.
Ennek az ellentétét viszont sok helyen látom, elég megnézni az itteni kommentek egy jelentős részét, ahol pl. határzárral szeretnék elvenni az egyéntől a döntés jogát hol akar élni. Így aztán nem értem miért a csodálkozás ha valaki azt mondja a nemzeti oldal pont annyira színtiszta rosszindulat és cinizmus mint a cancel culture.
Az pedig nem érv hogy "amerikában a lipsik nyomják el az ellenvéleményt", ez nem igazolja hogy tévedek ha azt mondom, pl a mihazánk náci, ez csak azt igazolja legjobb esetben is pont ugyanolyan rosszak mint a (szintén náci feelingű) SJWk.
A felmenőimre büszke vagyok, de a magyarság ma nem ez.
Így ma már nem mondanám nagy mellénnyel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!