Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hálásak vagytok hogy Magyarokn...

Hálásak vagytok hogy Magyaroknak születettek?

Figyelt kérdés

Valamiért ebben az országban van valami különlegesség amit nem lehet megmagyarázni.

Azon kívül a világ nagy része nem is tudja hogy létezünk, pedig nagy történelmünk van.

Ez a világ legbiztonságosabb helye, hiszen Budapest utcáin legalább nincs polgárháború és még sorolni.

A Magyar ételek is isteniek:) paprikás krumpli és a lángos főleg:D

Itt mindenki tudna jól élni. Az emberek politikai ellentéteit eltekintve egyáltalán nem rossz az ország.

2023. júl. 8. 10:46
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
33%

Szívesebben születtem volna máshová, de ha már ez van, akkor így jártam, nem szégyenlem a származásom.

Világszinten egész jó ez az ország, de azért vannak helyek, ahol jobb életem, több lehetőségem lehetne.

2023. júl. 9. 09:51
 22/44 anonim ***** válasza:
70%
Pont a nemzeti nácik azok akik meg akarják mondani hogy ki hogy élhet a többit kiírtják
2023. júl. 9. 10:17
 23/44 anonim ***** válasza:
29%

Lehet lepontozni, tudom hogy működik az identity politics, de nem látom a cáfolatot.

Én hajlandó vagyok elismerni ha tévedek, és hajlandó vagyok belátni ha a másik félnek igaza van, de a konzervatív kommentek ordas nagy többségéből nem látok semmit ami meggyőzne arról hogy a nemzeti oldalnak ne az lenne a premisszája, hogyan cenzúrázzunk, nyomjunk el és üldözzünk mindent vasvillás csürhe módjára, ami nem egyezik a világképünkkel.

Ennek az ellentétét viszont sok helyen látom, elég megnézni az itteni kommentek egy jelentős részét, ahol pl. határzárral szeretnék elvenni az egyéntől a döntés jogát hol akar élni. Így aztán nem értem miért a csodálkozás ha valaki azt mondja a nemzeti oldal pont annyira színtiszta rosszindulat és cinizmus mint a cancel culture.

Az pedig nem érv hogy "amerikában a lipsik nyomják el az ellenvéleményt", ez nem igazolja hogy tévedek ha azt mondom, pl a mihazánk náci, ez csak azt igazolja legjobb esetben is pont ugyanolyan rosszak mint a (szintén náci feelingű) SJWk.

2023. júl. 9. 16:01
 24/44 anonim ***** válasza:
27%
#18! Aki máshogy él, azt sem utálom. Egészen addig, míg nem akarja rám erőltetni...
2023. júl. 9. 20:44
 25/44 anonim ***** válasza:
80%

A felmenőimre büszke vagyok, de a magyarság ma nem ez.

Így ma már nem mondanám nagy mellénnyel..

2023. júl. 9. 21:07
 26/44 Senior Séf ***** válasza:
29%
Fogalmazzunk úgy, hogy meg vagyok elégedve az elmúlt 64 év alakulásával. Nyilván lehetne jobb is, de hát ugye a szomszéd fűje mindig zöldebb...
2023. júl. 10. 15:43
 27/44 anonim ***** válasza:
71%
26. Azon belül mivel vagy megelégedve?
2023. júl. 10. 17:51
 28/44 anonim ***** válasza:
60%
Én csak azért vagyok hálás, hogy nem rosszabb helyen születtem. Sajnos jelenleg nem tudok büszke lenni magyarságomra...
2023. júl. 10. 18:08
 29/44 anonim ***** válasza:
22%
Az aki Magyarországon van, és nem érzi magát magyarnak, gyűlöli a magyarokat stb. annak nem kell itt lennie. Elvégre a patkányoknak sincs hazájuk.
2023. júl. 12. 16:16
 30/44 anonim ***** válasza:
59%
#29, pedig látod, itt a háborúpárti csőcselék... Tordai Benyó, Karigeri, meg az élükön Gyurcsány, az összes többi ilyen féreggel együtt kikotródna Amerikába, máris jobb lenne. Magyar vagyok, hála Istennek és a kormánynak.
2023. júl. 13. 00:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!