Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hálásak vagytok hogy Magyarokn...

Hálásak vagytok hogy Magyaroknak születettek?

Figyelt kérdés

Valamiért ebben az országban van valami különlegesség amit nem lehet megmagyarázni.

Azon kívül a világ nagy része nem is tudja hogy létezünk, pedig nagy történelmünk van.

Ez a világ legbiztonságosabb helye, hiszen Budapest utcáin legalább nincs polgárháború és még sorolni.

A Magyar ételek is isteniek:) paprikás krumpli és a lángos főleg:D

Itt mindenki tudna jól élni. Az emberek politikai ellentéteit eltekintve egyáltalán nem rossz az ország.

2023. júl. 8. 10:46
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
69%
Nem.
2023. júl. 8. 10:50
 2/44 anonim ***** válasza:
23%
Hát jobb, mintha valami szláv vagy német lettem volna, de szívesebben születtem volna franciának.
2023. júl. 8. 10:54
 3/44 anonim ***** válasza:
82%
Vagy osztráknak, vagy finnek, vagy svájcinak, vagy ...
2023. júl. 8. 10:56
 4/44 anonim ***** válasza:
27%
Igen. Gazdag a történelmünk és a kultúránk, egyedi és különleges nyelvünk van, és a konyhánk is az egyik legjobb a világon. Van mire büszkének lennünk, és sokat adtunk Európának.
2023. júl. 8. 10:58
 5/44 anonim ***** válasza:
32%

Az, hogy ki hová, "minek" születik az nem választás, akarat kérdése. De az már igen, hogy hol él utána és minek érzi magát.

Én magyarnak is érzem magam, nem csak annak születtem és nem hálás vagyok érte, hanem ez jó nekem. De ha hottentottának születek, Hottentott-ban, az is jó lett volna nekem, én ilyen személyiség vagyok.

Sokan viszont azok közül akik magyarnak születtek nem értik meg hogy ez mit jelent és összekötik az aktuális politikai nézetükkel, emiatt tiltakoznak ellene.

A vicc az egészben az, hogy ha meg olyan politikusok vezetnék az országot akik nekik tetszenek és miattuk már nem éreznék rossznak, hogy magyarnak születtek, azok meg mindent megtennének azért, hogy semmit ne jelentsen az ha valaki magyar, mert egy nemzetek nélküli kevert társadalmat akarnak elérni.

2023. júl. 8. 10:59
 6/44 A kérdező kommentje:

2. Ha megtanulsz franciául és tanulsz a kultúráról, ételek elkészítéséről, az is jól fog esni, nem feltétlenül kell egy földrajzi területen születned hogy át élvezd ezeket:)

Amúgy én is szeretem a francia nyelvet és francia dolgokat (a desszerteket és pékárukat a legjobban:D )

2023. júl. 8. 11:00
 7/44 anonim ***** válasza:
98%
Hát könnyebb lett volna osztráknak születni, de nehezebb ukránnak. Alapvetően nem panaszkodhatunk a globális helyzetet nézve.
2023. júl. 8. 11:04
 8/44 anonim ***** válasza:
77%
Nem
2023. júl. 8. 11:04
 9/44 anonim ***** válasza:
61%

Ez a nap vicce.

"Ez a világ legbiztonságosabb helye, hiszen Budapest utcáin legalább nincs polgárháború és még sorolni."

És mindenhol máshol az van.

Vigyázz kilépsz budapestről meggyilkolnak a migráncsok

2023. júl. 8. 11:15
 10/44 anonim ***** válasza:
72%

Szegény nagypapa anno, nem gondolta hogy ki fog velem tolni.

Nem kellett volna idejönnie.

2023. júl. 8. 12:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!