A gyorsulási versenynek használt helyekre traffipax helyett nem lenne célszerű inkább fekvőrendőröket tenni? Így aki jóval a megengedett sebesség felett megy, annak vagy a lökhárítója, vagy extrém esetben a belső szervei rendeződnének át.
Villognak és szirénáznak. Életet mentenek nem fa.szt méregetnek.
"Villognak és szirénáznak. Életet mentenek nem fa.szt méregetnek."
És ez hogy jön ide? Ettől meg ugyanúgy akadályozza őket - is - a fekvő rendőr.
Úgy értettem a kommentet hogy a mentőautó se száguldozzon.
Lol, dehogy :D
A kérdező ötletére reagáltam, hogy az másokra is hatással lenne, nem csak az ámokfutókra.
Fekvőrendőr kb. 30km/órát enged?
Áprád hídon kb. folyamatos dugók lennének.
És utána pedig találnának máshol utakat a versenyzésre.
Az a baj hogy ha lehetne bármilyen retorzió már megtették volna.
Napi több ezer ember átmegy az Árpád-hídon de 1-2 hülye miatt büntessük a többi ezreket?
Az én véleményem erről, az hogy az ilyen beteg vezetőket egyéb módon kell kiszűrni a forgalomból. Az ilyenek napi szinten követnek el kihágásokat és a rendőrségnek akkor kellene lecsapni.
Nem 1-2 beteg sofőr miatt többi ezreket korlátozni.
Az ilyen sofőrök jelentős része érinthetetlen. Van annyi pénze és politikai kapcsolata hogy a közrendőr nem tud vele mit csinálni mert felülről ráütnek a fejére.
Ez a tetü is meg fogja úszni egy felfüggesztett büntetéssel, de lehet hogy a bíró szerint erre a cselekményre egy szigorú nézés és egy ejnye-bejnye a megfelelő büntetés.
A legnagyobb kib.szás hogy ezek miatt a közúti állatok miatt szív a többi autós. Főleg a kék fehér propelleres márka tulajok viszik a prímet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!