Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van rá remény, hogy a Fideszt...

Van rá remény, hogy a Fideszt végre leváltják a jövőben?

Figyelt kérdés

Nem kedvelem egyik pártot sem, de ami most folyik az országban az egyszerűen undorító, viszont tartok attól hogy megint beetetik majd rengeteg nyugdíjast valamivel meg a vérfideszes népet.... Vagy van valami apró remény arra hogy a magyar emberek végre észhez térnek egyszer?

Én azon a határon vagyok hogy a családommal együtt amint sikerülne egyből külföldre költözök és inkább dolgozom egy éttermében több fizetésért mint itthon szinte megszakadni a semmiért

2023. júl. 6. 18:28
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
inkább dolgozom egy étteremben**
2023. júl. 6. 18:28
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem valószínű.
2023. júl. 6. 18:32
 3/13 anonim ***** válasza:
10%
Igyekezz, egyre kevesebb a mosogatói állás!
2023. júl. 6. 18:34
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem vagyok válogatós, ha megfizetnek rohadtul nem érdekel hogy eddig irodába dolgoztam ezentúl meg éttermi pincér vagy mosogató lennék.
2023. júl. 6. 18:37
 5/13 anonim ***** válasza:
91%
Egyrészt szerintem mindig meglesz az a 1,5 millió birka aki mindent elhisz, és soha nem ábrándul ki. Másrészt meg úgy átalakították a választási rendszert, hogy nehéz legyőzni azt aki a hatalmon van.
 6/13 Molyember ***** válasza:
90%
Nem hiszem. A Fideszt nem a nép juttatta hatalomra, hanem a butaság, amit a Fidesz mindenki másnál jobban képes kihasználni. Gondolod, hogy ez a butaság változna? Viccelődünk vele, hogy a fideszesek szerint a baloldal ukrán katonává műtené az ovisokat, de azért csak kiderült, hogy tavaly tényleg volt olyan, aki így gondolkodott, és ezért szavazott a Fideszre. Ez egy nagyon-nagyon buta nép, amin nem lehet változtatni. Ha nem tudod elviselni, el kell menned, mert beleőrülsz.
 7/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó igen sajnos oda jutottunk hogy az embernek a saját hazáját el kell hagynia bízva abban hogy külföldön talán jobb lesz és ami fontos hogy a saját gyerekemnek talán biztosabb jövőképe lesz mint itt.
2023. júl. 6. 18:41
 8/13 Molyember ***** válasza:
84%
Ja, ha gyereked is van, akkor meneküljetek.
2023. júl. 6. 18:44
 9/13 Drakula_VAGY_Ahmed ***** válasza:
86%

Remény az mindig volt, van, és lesz.

De esély az nem nagyon van.

2023. júl. 6. 18:45
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyenlőre elég szedett vedett az ellenzéki banda. Nincs bennük erős potenciál.

Még a Fidesz 3 milliárdot költött Facebook hírdetésekre (kampánykor), addig sajnálják a 3 millió dollár támogatást az ellenzéktől (4-5 párttól).

De pénz kérdése minden, ha külföld fizeti a YouTube, Facebook reklámokat szoros lehet a verseny.

"A mosópor eladáshoz jó reklám kell, ami meg drága."

2023. júl. 6. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!