Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van esély, hogy a libsik jobb...

Van esély, hogy a libsik jobb belátásra térnek?

Figyelt kérdés
Közeleg a 2023-as év. Arra gondoltam, milyen csodálatos lenne ha már jövőre nem lennének libsik. Láttok rá esélyt hogy végre ők is belátják azt, hogy Magyarország fennmaradásának záloga Orbán Viktor és a nemzeti kormányzás?

2022. dec. 27. 22:16
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
74%
Könyörgöm, többé inkább ne gondolkodj!
2022. dec. 27. 22:18
 2/19 anonim ***** válasza:
73%
2022. dec. 27. 22:20
 3/19 anonim ***** válasza:
8%
Negatív. A libsik nem rendelkeznek aggyal.
2022. dec. 27. 22:20
 4/19 anonim ***** válasza:
13%

Mindegyik sír, hogy milyen rossz itt, nyugaton meg kolbászból van a kerítés, meg milyen jó ott, stb.

Csak nem tudom mi a fenét keresnek még mindig itt akkor????

Nekik is jobb lenne mosogatni külföldön aztán átváltogatni a fizetésüket forintba fejbe és büszkének lenni rá, nem baj, hogy a végén ugyanúgy jönnek ki de legalább többet keresnek, na meg nekünk is jobb lenne Magyarországon ha eltakarodna az összes lipsi

2022. dec. 27. 22:21
 5/19 anonim ***** válasza:
67%
Szegény szerencsétlen kérdező. Ha éheztetnék, de istene megsimogatná a fejét, boldogan halna meg. Nagyon nehéz elgondolni, hogyan süllyedhet ember ilyen mélyre.
2022. dec. 27. 22:22
 6/19 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem az lenne csodálatos kérdező, ha jövőre te nem léteznél.
2022. dec. 27. 22:38
 7/19 anonim ***** válasza:
13%
Az újévi kívánságaim között ott lesz ez is, hogy a libsik tűnjenek el. De ha csak a vezetőik eltűnnek az pont elég lenne. A libsi népet még talán jobb belátásra tudnánk bírni. Max aki nagyon esélytelen azt be kell korlátolni. Elvenni szavazati jogot pl.
2022. dec. 27. 22:44
 8/19 anonim ***** válasza:
71%
Kérdező, a Fidesz szétlopta és szétverte az országot, és sokan szeretik őket, erre varrj gombot nekem!
2022. dec. 27. 22:58
 9/19 anonim ***** válasza:
75%

Nem kérlek, a hülyéktől kellene elvenni a szavazati jogot - onnantól kezdve megoldaná a politikai kérdést is a népesség.

2022. dec. 27. 23:45
 10/19 anonim ***** válasza:
74%

Nincs.

Orbánnak takarodnia kell.

Mi európahoz akarunk tartozni, nem pedig egy elnyomó undorító birodalmát építeni.

2022. dec. 27. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!