Van esély, hogy a libsik jobb belátásra térnek?
Figyelt kérdés
Közeleg a 2023-as év. Arra gondoltam, milyen csodálatos lenne ha már jövőre nem lennének libsik. Láttok rá esélyt hogy végre ők is belátják azt, hogy Magyarország fennmaradásának záloga Orbán Viktor és a nemzeti kormányzás?2022. dec. 27. 22:16
1/19 anonim válasza:
Könyörgöm, többé inkább ne gondolkodj!
3/19 anonim válasza:
Negatív. A libsik nem rendelkeznek aggyal.
4/19 anonim válasza:
Mindegyik sír, hogy milyen rossz itt, nyugaton meg kolbászból van a kerítés, meg milyen jó ott, stb.
Csak nem tudom mi a fenét keresnek még mindig itt akkor????
Nekik is jobb lenne mosogatni külföldön aztán átváltogatni a fizetésüket forintba fejbe és büszkének lenni rá, nem baj, hogy a végén ugyanúgy jönnek ki de legalább többet keresnek, na meg nekünk is jobb lenne Magyarországon ha eltakarodna az összes lipsi
5/19 anonim válasza:
Szegény szerencsétlen kérdező. Ha éheztetnék, de istene megsimogatná a fejét, boldogan halna meg. Nagyon nehéz elgondolni, hogyan süllyedhet ember ilyen mélyre.
6/19 anonim válasza:
Szerintem az lenne csodálatos kérdező, ha jövőre te nem léteznél.
7/19 anonim válasza:
Az újévi kívánságaim között ott lesz ez is, hogy a libsik tűnjenek el. De ha csak a vezetőik eltűnnek az pont elég lenne. A libsi népet még talán jobb belátásra tudnánk bírni. Max aki nagyon esélytelen azt be kell korlátolni. Elvenni szavazati jogot pl.
8/19 anonim válasza:
Kérdező, a Fidesz szétlopta és szétverte az országot, és sokan szeretik őket, erre varrj gombot nekem!
9/19 anonim válasza:
Nem kérlek, a hülyéktől kellene elvenni a szavazati jogot - onnantól kezdve megoldaná a politikai kérdést is a népesség.
10/19 anonim válasza:
Nincs.
Orbánnak takarodnia kell.
Mi európahoz akarunk tartozni, nem pedig egy elnyomó undorító birodalmát építeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!