Közeleg a 2023-as év. Arra gondoltam, milyen csodálatos lenne ha már jövőre nem lennének libsik. Láttok rá esélyt hogy végre ők is belátják azt, hogy Magyarország fennmaradásának záloga Orbán Viktor és a nemzeti kormányzás?
#10: Kit érdekel, hogy ti libsik mit akartok? Normális ember nem akar a mai Európához tartozni, ami a buzerancia és a színesek imádatára épül.
2022. dec. 28. 00:09
12/19 anonim válasza:
"Normális ember nem akar a mai Európához tartozni, ami a buzerancia és a színesek imádatára épül."
Ezzel csak egyetlen probléma van: hogy ez a valóság csak a fejetekben létezik, mert a kedves vezetőtök elhitette veletek, hogy Nyugat-Európa semmi másból nem áll, csak migráncsokból meg átoperált óvodásokból. Jó lenne már kivenni a fejeteket a seggetekből, esetleg orbánéból.
2022. dec. 28. 00:36
13/19 anonim válasza:
#9: "Nem kérlek, a hülyéktől kellene elvenni a szavazati jogot - onnantól kezdve megoldaná a politikai kérdést is a népesség."
És természetesen mindenki hülye, aki nem libsi. Vagy pedig a libsik döntik el, ki a hülye. Főleg az a hülye, aki nem diplomás "értelmiségi" láblógató semmitérő. Mert biztos a libsik mindent látnak és mindent jól, és ők tudják, hogy mi a helyes döntés mindig, és tudják, hogy aki nem dönt így az mind hülye. Főleg, ha nincs diplomája. Mert a libsi a diplomától már azt hiszi, ő nem lehet hülye, csak a másik.
2022. dec. 28. 00:43
14/19 anonim válasza:
#13 - neked mi bajod?
Egyáltalán miért kell kategorizálni az embert, hogy "libsi" vagy... mi is az alternatívája? Azt nem írta még meg a propaganda?
Egyébként tudod, mit jelent a liberális? ...és ez hogy viszonyul a "libsi"-hez?
...és egyáltalán, mi köze ennek az egésznek a diploma meglétéhez vagy annak hiányához?
Elárulom: semmi az ég világon.
2022. dec. 28. 00:52
15/19 anonim válasza:
Csak nekem tűnik úgy, hogy a gazdasági helyzet romlásával egyre több kormánypárti szimpatizáns próbálja magát ilyen jellegű kérdések kiírásával megnyugtatni? Elhiszem, hogy egyre nagyobb a valóság és propaganda között a szakadék, de ezeket a kérdéseket látva mér nekem kínos ez a vergődés. Ennyire elbizonytalanodtak már a hívek? Mi van itt, ez a szint már az oviban is nevetséges lenne.
Hát én már tavalyi év óta külföldön vagyok, két hét alatt találtam munkát (nem mosogatás), szerintem is jó lenne, ha nem szólnánk bele, javaslom az otthon maradt "libsi" társaimnak, hogy találjanak munkát a szomszédos országokban (én is szinte állandóan itthonról dolgozom), így legalább nem kell rontani a levegőjüket és megmutathatják milyen csodásak és boldogulnak az adóbefizetéseink nélkül, ja és a vásárlást is leredukálni.
2022. dec. 28. 07:41
18/19 anonim válasza:
Inkább ellenség, mint szembenézni azzal hogy nem vagyok tökéletes.
2022. dec. 28. 09:47
19/19 anonim válasza:
Nem, mert ők képtelenek gondolkodni, ahhoz agy is kellene.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!