Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezek a fideszesek elvesztek,...

Ezek a fideszesek elvesztek, vagy szerintetek van remény?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom olyan könnyen eteti őket a közmédia, mindent 100% tényként közölnek amit ott látnak hallanak. Azt mondják, a baloldali hazaárulók miatt nem kapjuk a pénzt, mert ők dumálnak a magyarok ellen.

Nekem 12-13 évesen adták be a nagyobbak, hogy van egy üzlet, 100ezer forint kell hozzá és 1 milliót lehet kivenni (autó vétel olcsón aztán eladás). Gyerekként még én akartam "beszállni", szerencsére nem volt miből. Azt érzem, ugyanilyen piti hazugság, meg a tv a varázsdoboz kell hozzá, hogy bevegyék az emberek. Az IQ-t szívesen megméretném náluk, hogy ehhez mennyi ész kell ugyan 50-70 évesen.

Tippem, hogy olyan 70 körüli, talán 80, de legfeljebb 90.

2023. jún. 29. 21:35
A kérdező szavazást indított:
1 Számukra már nincs remény, elmegyek szavazni bárkire, csak ne ezek
2 Számukra már nincs remény, de nem érdekel a szavazás, úgysem rajtam múlik
3 Fideszes vagyok és a baloldalról ez mind igaz tuti hogy oda szavazok amikor kell
4 Nem vagyok fideszes, de 4 évente mindig rávesznek valami vészhelyzettel hogy odaszavazzak
A kettesnél nagyobb marha nincs, szar neki is de tenni nem tesz ellene
25 szavazat
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
60%
Mind a kettő oldalt könnyen megvezeti a közmédia, téged, titeket is ugyanúgy csak nézzél tükörbe is! ezért nem szavaztam semelyikre se!
2023. jún. 29. 21:40
 2/21 A kérdező kommentje:

1

Te okos mióta ajnározza a közmédia a baloldalt?

Korrupció mindig is volt, na de az már korrupció a négyzeten, ami van.

Ezért szendedsz te is meg mindenki és ezért egyre elérhetetlenebb minden, amit az ember csak el szeretne érni.

Az meg, hogy NYUGAT és NATO helyett KELET, az már önmagában kötelez arra minden józan embert, hogy menjen szavazni ellenük, még ha a korrupció fikarcnyit sem változna.

Ha akarsz gyereket unokát akkor ne egy fehér-orosz szintű országban kelljen felnőnie, ahonnan a kitörés nulla.

Szóval van neked is megfelelő válasz, a kettes.

2023. jún. 29. 21:47
 3/21 anonim ***** válasza:
13%
Ez az eszmefuttatás pont egy szinten van a közmédia riogatásaival, csak a másik oldalról.
2023. jún. 29. 21:53
 4/21 anonim ***** válasza:
0%
@4 Észak-Korea mondjuk nem jó érv erre, például Ausztráliában is kötelező minden választójoggal rendelkezőnek szavaznia.
2023. jún. 29. 22:10
 5/21 anonim ***** válasza:
94%

#4: "Elmondanám aki nem szavaz az is valamilyen szinten kinyilvánitja a véleményét!"

Ezzel egyetértek, de az a baj, hogy végső soron senkit nem érdekel se a te, se az én véleményem, csak az eredmény számít. Szerintem érdemes elmenni szavazni már csak azért is, hogy ha már nincs számodra megfelelő választék, akkor legalább legyenek kiegyensúlyozottabbak ag erőviszonyok. A folyamatos kétharmadok miatt nagyon elszállt a kormánnyal a ló, ekkora erőfölény mellett pedig arra se nagyon van esély, hogy egy valóban jó jelölt kitörjön a jövőben.

2023. jún. 29. 22:11
 6/21 anonim ***** válasza:
0%
Az ellenzéki propaganda folyamatosan azt tolta, hogy kétharmaduk lesz. Aki nem hisz a fideszes médiának, az a kiegyensúlyozás elve alapján a Fideszre kellett szavazzon, hogy megakadályozza a kétharmadot.
2023. jún. 29. 22:13
 7/21 anonim ***** válasza:
3%

imádom amikor a dollárbalosok ilyeneket mondanak, az oklahomai buggyant szektás tahóról meg előadták néhány hónap közéleti tolás után, hogy ő bizony soha nem lopna :DDD

dollárbaloldal dollártahók, ruppótlanbaloldali szavazók!

2023. jún. 29. 22:15
 8/21 anonim ***** válasza:
4%

5 22:10

" például Ausztráliában is kötelező minden választójoggal rendelkezőnek szavaznia"

A korona hiszti alatt be is bizonyosodott hogy rendesen van ott diktatúra!

A diktatúrák számára kényelmetlen ha nem szavaznak rájuk elegen ez a célunk!

2023. jún. 29. 22:22
 9/21 anonim ***** válasza:
0%
Mindenki, aki elhiszi, hogy van jobb- és baloldal, értelmi fogyatékos. És igen, vállalom a véleményem akkor is, ha az emberek 99% szefós.
2023. jún. 29. 22:35
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
#7: Ha te nem vagy fogékony semmilyen propagandára, akkor látnod kellett volna, hogy az ellenzéknek nem lesz kétharmada.
2023. jún. 29. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!