Árokpart kérdése:
Van remény arra, hogy a magyar kórházakban egyszer újra lesznek mosolygós kedves orvosok és nővérek?
Figyelt kérdés
2022. nov. 3. 23:35
1/12 anonim válasza:
Most is vannak. De ha téged meglátnak, biztos elmegy az életkedvük.
3/12 anonim válasza:
Igen van - a fizetős helyeken 😂 Egyébként ha a páciens normális akkor az orvos, nővér is az lesz.
4/12 anonim válasza:
Én sem mosolyognék ha meglátnálak.
5/12 anonim válasza:
Én ezt a kérdést kiterjeszteném az egész magyarságra,és a válaszom: NEM
7/12 anonim válasza:
Nem, nincs esély rá a közeljövőben. Ezzel párhuzamosan a beteg embereknek sincs esélyük meggyógyulni, főleg, ha diagnosztikára lenne szükség, ami pénzt, energiát, gondolkozást igényel. Tudnék mesélni.
Amúgy magánban sem sokkal jobb a helyzet, hetekkel előre van ott is időpont, és néha akkora sorokkal, mint a TB támogatottban. Vannak területek, ahol egyenesen átfordult a trend, és már magánba nem éri meg menni (és nem csak az egekbe szükött vizitdíjak miatt).
8/12 anonim válasza:
Én csak ilyen emberekkel találkozom. Próbáld ki, ha mosolygós kedves vagy velük, ők is viszonozni fogják! Ez nem politika, neveltetés kérdése.
9/12 anonim válasza:
Lassan magyar ember sincs aki mosolyogna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!