Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jámbor András mikor fog...

Jámbor András mikor fog számot adni a közvélemény előtt a Szikrás pedofil ügyről?

Figyelt kérdés
Még mindig hallgat, és Dobos Krisztina, akinek a lakásán a 70.000 gyomorfogató képet és videót megtalálták, még mindig Szikra-tag.

2023. júl. 4. 13:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, ha tudomásod van bármiről egy bűntényben, amit nem osztasz meg a hatóságokkal, azzal magad is bűnössé válsz. Értsd, ha úgy gondolod, hogy valaki elkövet egy bűncselekményt, vagy tudsz mármit arról, hogy elkövetett, akkor köteles vagy jelenteni, vagy téged is felelőségre tudnak vonni.

Érdeklődnék, hogy tettél-e feljentést?

2023. júl. 4. 14:17
 12/33 A kérdező kommentje:
Én? Milyen hülye kérdés ez, hogy én tettem-e feljelentést? Miért nem tett Dobos feljelentést, ha tudott róla? Nekem kell elkapni a szikrás pedofilokat vagy mi? :D
2023. júl. 4. 14:19
 13/33 anonim ***** válasza:
92%
Sajnos a jog márcsak ilyen hülye. Ha nevén nevezel valakit és bűncselekménnyel hozod összefüggésben és nem teszel feljentést, vagy nem mutatod be a rendelkezésre álló információkat az illetékes hatóságnak, akkor téged is felelőségre tudnak vonni, becsületsértésért és rágalmazásért.
2023. júl. 4. 14:25
 14/33 A kérdező kommentje:

13: Nekem nem kell bemutatni bizonyítékot, azt már megtalálta a rendőrség. Számot sem nekem kell róla adni, hanem a pedofilnak elsősorban, csak hát ő a felelősségrevonás elől a halálba menekült.

Nem tudom, mit akarsz kihozni ebből, de látom, beindult a pedofilmosdatás.

2023. júl. 4. 14:29
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

11-13.

Viszont már te is tudsz róla úgyhogy nagy szarban vagy!

2023. júl. 4. 14:30
 16/33 anonim ***** válasza:
91%

A jogról? Arról igen, tudok.

Mindenesetre elküldöm a kérdést Jámbiéknak, hátha megér nekik egy rágalmazási pert.

2023. júl. 4. 14:32
 17/33 A kérdező kommentje:
:DDD
2023. júl. 4. 14:35
 18/33 anonim ***** válasza:
78%

16.

A hatoságnak vagy köteles jelenteni!

Én is elküldtem nekik hogy tudsz valamit és titkolod hamarosan jelentkezni fognak!

2023. júl. 4. 14:37
 19/33 anonim ***** válasza:
93%
18, küldheted nyugodtan én állok elében, de én egyetlen személyt sem neveztem meg, vagy állitottam bármit is.
2023. júl. 4. 14:40
 20/33 A kérdező kommentje:

Képzelem, ahogy a dadogó Jámbi jön a TEK-el rámrúgni az ajtót, hogy hé, mit is kérdeztél köcsög??

Tényleg nem vagyok meglepve, hogy a NER lélegeztetőgépen tartja ezeket az ütődötteket magas fizetéssel meg képviselői autóval, náluk jobb ellenfelet kitalálni sem tudna magának.

2023. júl. 4. 14:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!