Jámbor András mikor fog számot adni a közvélemény előtt a Szikrás pedofil ügyről?
Azért azt az apróságot kifelejtetted a kérdésből, hogy nem Dobos Krisztináé volt a pedofil képeket tartalmazó adathordozó(k).
Akár a párja volt, akár csak valami barátja a pedofil képeket tároló öngyilkos férfi, semmi bizonyíték nincs rá, hogy Dobos Krisztinának bármi tudomása lett volna erről.
3: nem felejtettem ki. Azt írtam, hogy az ő lakásán találták meg.
Amúgy kié is volt? Ja, hogy az élettársáé... így már egészen más, valóban. :D
Lol, a legszebb az egészben, hogy olyan sincs, hogy balliberális ellenzék :D
ez rohadt jó :D
A nyomozás már lezárult, innentől kezdve belekeverni más embereket nem érdemes.
Illetve amúgy sem érzem elegánsnak, tekintve, hogy valaki öngyilkos lett. Na nem a személy miatt, aki bűnt követett el, de képzeld el, ha a párodról egyik napról a másikra kiderül valami hasonló, aztán megöli magát... Egy kis emberség nem ártana kérdező és ha már annyira beszélni akarsz róla (lehet), akkor legalább nem összemosni a dolgokat.
#8 az van, hogy ha én pedofil lennék, akkor a legritkább esetben tárolnám vagy hagynám az adathordozómat a saját élettársam lakásán, ehelyett 7 lakat alatt őrizném úgy, hogy senki véletlenül se bukkanjon rá.
Tehát jó eséllyel tudott a viselt dolgairól Dobos, még ha maga nem is vett részt a borzalmakban (ez sem bizonyított), de ha nem így volt, akkor nem csak beteg, de ritka hülye is volt a csávó. Ami persze egy szikrásnál miért is lenne meglepő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!