Ezen az oldalon miért tűnik úgy, hogy ellenzéki fölény van, mikor minden közvélemény kutatás a kormány előnyét mutatja?
Azért érdekes a dolog, mert itt a legtöbb téma kapcsán kormányellenes a vélemények zöme és azt is meglehet figyelni, hogy a kormánypárti hozzászólásokat általában lepontozzák. Az olyan válaszadók legtöbbje 60% alatti értékeléssel rendelkezik.
Mégis össztársadalmi szinten a Fidesz nagyon erős és most is minden közvélemény kutatás az ők előnyüket mutatja, ami európai mércével nézve is példátlan, hogy egy 13 éve kormányzó párt ekkora támogatottsággal bírjon. Ez nekem kicsit ellentmondásosnak tűnik, én is kormánypárti vagyok amúgy, fiatalként, mert még mindig őket tartom a legnormálisabbnak és nem is szégyellem ezt felvállalni mások előtt.
#4 Ehhez kèpest nekem a Mi Hazànmot kritizàlò vàlaszaimat törlik rendszeresen. Szóval a gestapos jobberek is jelen vannak bőven az oldalon. :D
Gondolom most a ballib felülreprezentáltság miatt fel is leszek pontozva. :)
#8 És te ezt honnan veszed? Egyébkènt ha nem jön a Fidesz kétharmad 2010-ben akkor biztosan nem lett volna ilyen szintű korrupció, mert egyszerűen nem lettek volna meg hozzá a kormánynak a jogi eszközei, alkotmánymòdosítàs stb.
Annyira jól alakult a gazdaság, hogy reálbércsökkenés van.
Milyen családpolitikai cél teljesült? Kevesebben vagyunk mint tíz ève.
Milyen nemzetisègi cèl teljesült? Orbán folyamatosan hergeli a szomszèdainkat, meg tapsolt a szlovák szélsőjobboldali párt győzelmének, ami most a magyar kisebbségeket is érintő törvényeket nyújt be. Ez a győzelem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!