Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ezen az oldalon miért tűnik...

Ezen az oldalon miért tűnik úgy, hogy ellenzéki fölény van, mikor minden közvélemény kutatás a kormány előnyét mutatja?

Figyelt kérdés

Azért érdekes a dolog, mert itt a legtöbb téma kapcsán kormányellenes a vélemények zöme és azt is meglehet figyelni, hogy a kormánypárti hozzászólásokat általában lepontozzák. Az olyan válaszadók legtöbbje 60% alatti értékeléssel rendelkezik.

Mégis össztársadalmi szinten a Fidesz nagyon erős és most is minden közvélemény kutatás az ők előnyüket mutatja, ami európai mércével nézve is példátlan, hogy egy 13 éve kormányzó párt ekkora támogatottsággal bírjon. Ez nekem kicsit ellentmondásosnak tűnik, én is kormánypárti vagyok amúgy, fiatalként, mert még mindig őket tartom a legnormálisabbnak és nem is szégyellem ezt felvállalni mások előtt.

2023. márc. 11. 17:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
43%
Kérdező csak szánni tudlak téged, ha szerinted a mostani a kormány a legnormálisabb az országban, inkább nem is mondok semmit ezek szerint te örülsz a minimálbérnek meg a magyar béreknek amik a béka segge alatt vannak meg az óriási inflációnak az elszállt áraknak a romokban lévő egészségügynek amit azért levonnak tőled de normálisan nem látnak el, az oktatás lezüllesztésének a fiatalok kivándorlásának, és a mérhetetlen korrupciónak ami átjárja ezt az egészet hát csak gratulálni tudok neked
2023. márc. 11. 21:44
 22/23 anonim ***** válasza:
Gondolom az apád fideszes építési vállalkozó kérdező...
2023. márc. 12. 09:32
 23/23 anonim ***** válasza:
Mert a fideszesek szerint minden rendben, ők nem töltenek időt a dolgok áttekintésével.
2023. márc. 13. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!