A magyarok legnagyobb tévedése volt Orbán Viktort megtenni vezetőnek?
Csak az összefogásnak nincs meg a megfelelő támogatottsága, mivel nem tud bevonni olyan csoportokat akiket a Mi Hazánk be tud.
Ezért nem is fogják leváltani a Fideszt SOHA.
A csalódott Fideszesek, a bizonytalanok, az első szavazók, a régi jobbikosok mind-mind a Mi Hazánkra szavaz, ha mindenki egy célt fogalmaz meg, méghozzá a Fidesz leváltását. Ha még ehhez hozzá tudnának jönni a nyugdíjas szavazók akik a DK, Momentum, párbeszéd stb szavazók, és ők is a közös cél érdekében a Mi Hazánkra szavaznának akkor le lehet váltani a Fideszt.
Fordítva nem működik mert a több száz ezer csalódott Fideszes szavazó, és fiatalok újra a Fideszre fognak szavazni, ha látják hogy az összefogás hatalomra kerülhet. Ez a legnagyobb félelelem, és a Fidesz csakis kizárólag az összefogás miatt van hatalomba. Amennyiben az összefogás megszűnne, nagyon jót tenne a magyar politikának.
Fiatalok körében mozgok és rengetegen mondták, hogy a Mi hazánkra szavaztak volna, ha nem tartottak volna az összefogástól hogy átveszi a hatalmat, és csakis EZÉRT vagyis az összefogás miatt a Fideszre szavaztak!
Ez hatalmas hiba!
A mihazánkat sokan a fidesz szatelitpártjának tartják.
Most azt mondod, hogy egy olyan pártot szeretnél hatalomba, aki egymaga fog uralkodni, mert még elképzelni sem tudja, hogy bárkivel közösen megfogalmazzon bármi értéket.
Én pont ellenkezőleg látom, itt magyar emberek vannak, nem megosztani, részekre szakítani kell őket, hanem egyesíteni.
Ezt csak a nyugdíjas DK szavazók gondolják, eleve onnan indult ez a propaganda.
Miért kellene egy olyan koalícióba gondolkodni akik mind mást akarnak, és csak abban értenek egyet hogy a Fideszt le kellene váltani.
Utána egy hatalmas nagy káosz és veszekedés lenne.
Én pont ebben látom a legnagyobb veszélyt!
Ha van egy jó kis gazdaság fellendítő program, és egy párt tudja hogy mit akar, akkor csinálják! Meg kell nekik adni az esélyt, mert nem tudom meddig fogja bírni az Ország ezt a borzasztó gazdasági politikát!
Ezért is mondtam, hogy ha a nyugdíjasok is odaállnak a fiatalok mellé akkor egységes lesz az Ország és a Mi hazánk ki lesz próbálva. Nem lesznek csaták, hatalmi harcok, marakodások, mint egy 6 pártos koalíciós esetében!
Annyira bízok bennük, hogy lehet még jobb életünk hogy el se tudom mondani.
Kecskeméten itt egy suliba szinte 90% felett mindenki Mi Hazánkos, és első szavazók. Meg fogjuk próbálni a kormányváltást, de tényleg valahogy üzenni kellene a nyugdíjas összefogás szavazóknak, hogy álljanak a fiatalok mellé, mert csak így EGYÜTT sikerülhet!
Megint ott tartunk, hogy van egy kis csoport, aki majd tudja mi kell az országnak, és majd ők mindenkin keresztül keresztülviszik a "jó kis gazdaság fellendítő program"-jukat.
Most is épp egy ilyen csoport van hatalmon, és pont ezt csinálja.
Továbbra sem értem, hogy miért lenne jobb egy olyan koalíció ahol csak viták és marakodások lennének a pártok között?
A Mi Hazánk biztos nem 2/3-al nyerne, így maradna egy erős ellenzéki közeg is, akik tudják szabályozni. Azért nem ugyanaz mint most, amilyen helyzetben van a Fidesz.
#37 Ez azt jelentené, hogy a Fideszt addig nem lehet leváltani, amíg a DK-t támogató nyugdíjasok ki nem halnak :(
Ez eléggé szomorú, hogy a Fidesz ennyire stabil a szavazók körében :(
Ha a Mi Hazánk most megerősödne akkor végre lenne egy normális, magyar ellenzéki pártunk.
Már ez is egy lépés lenne a siker felé.
Hajrá MI!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!