A magyarok legnagyobb tévedése volt Orbán Viktort megtenni vezetőnek?
"Magyarorszàg ismèt beèrte Szlovàkiàt"
Itt gondolom arra gondolsz, hogy összeér a két ország, tehát utolértük ?!
Egyébként a 30 év alattiak körében a Mi Hazánk a legnépszerűbb párt.
Én bízok benne, hogy ezt a hibát hogy Orbán Viktort választották az emberek, helyre lehet hozni.
Én úgy gondolom, hogy robbanás szerűen megindulna Magyarország fejlődése, ha Toroczkai László a csapatával elkezd dolgozni.
NAGYON FONTOS, hogy menjetek el szavazni, és adjunk nekik lehetőséget.
Sajnos a magyar politikai elitbe nincs másik olyan párt akivel jobban járnánk. Sőt az összefogás még a Fidesztől is rosszabb, velük nagyon vigyázni kell!
"összefogás még a Fidesztől is rosszabb"
Amikor valaki ilyet ír, az nekem annyira fidesz-szagú.
Miért lenne Fidesz szagú?
Az én logikám szerint az összefogás annyira léket kapott, hogy nem fogják tudni leváltani a Fideszt. Nincs meg a többség hozzá.
A Fidesz leváltására az az egyetlen megoldás maradt, ha ezt belátva MINDENKI aki gyűlöli a Fideszt és amit tett az Országgal a gazdasággal, az leszavaz a Mi Hazánkra. A fiatalok körében a legnépszerűbb és lássuk be, hogy előbb utóbb ígyis-úgyis ők fognak dönteni. De most a fiatalok kérik azoknak az öreg uraknak a segítését akik megszokásból is Gyurcsány/Dobrev párosra szavaznak. Adják meg a fiataloknak hogy legyen jövőjük!
Öreg urak és hölgyek segítségét*
Javítottam.
"az összefogás " számomra azt jelenti hogy egyébként különbözőképp gondolkodó emberek-szervezetek hajlandók összefogni egy közös cél érdekében, ami itt ugye a fidesz-rák leváltása, Magyarország megmentése lett volna.
A fidesz érdeke meg az volt, hogy minél több kis párt legyen, megosztva mindenki, még a jobb oldal is legalább 2-3 részre, ezért robbantotta fel a jobbikot, völner pártra, mihazánkra, stb.
Ha nincs összefogás, akkor vergődés van, és a fidesz marad örökre.
Akik azt hiszik, hogy Románia lehagyta Magyarországot, azok tévednek. Laknak rokonaim Romániában, szoktam átjárni, kb. ugyanaz a szinvonal mint nálunk, a nagyobb városokban pláne, a falvak meg ugyanolyan lerugottak, lepusztultak, mint itthon.
Ez az eredmény az ellenzéknek nem elég jó ahhoz, hogy ezzel büszkélkedjen, a fideszeseknek pedig gáz, hogy 13 év 2/3 után Románia szintjén vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!