Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyarok legnagyobb tévedése...

A magyarok legnagyobb tévedése volt Orbán Viktort megtenni vezetőnek?

Figyelt kérdés
Eladja az országunkat Kínának, Oroszországnak, elárulja a szövetségeseinket, ellopja a magyar emberek pénzét.
2023. júl. 4. 08:17
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
9%
10)Szlovàkia 2006 környèkèn hagyta le Magyarorszàgot,de egyèbkènt a 2022-es adatok szerint Magyarorszàg ismèt beèrte Szlovàkiàt.Az meg csak egy mítosz,hogy Romània lehagyta volna Magyarorszàgot.
2023. júl. 4. 11:40
 22/46 A kérdező kommentje:

"Magyarorszàg ismèt beèrte Szlovàkiàt"

Itt gondolom arra gondolsz, hogy összeér a két ország, tehát utolértük ?!

2023. júl. 4. 11:48
 23/46 anonim ***** válasza:
21%

Egyébként a 30 év alattiak körében a Mi Hazánk a legnépszerűbb párt.

[link]

Én bízok benne, hogy ezt a hibát hogy Orbán Viktort választották az emberek, helyre lehet hozni.

Én úgy gondolom, hogy robbanás szerűen megindulna Magyarország fejlődése, ha Toroczkai László a csapatával elkezd dolgozni.

NAGYON FONTOS, hogy menjetek el szavazni, és adjunk nekik lehetőséget.

Sajnos a magyar politikai elitbe nincs másik olyan párt akivel jobban járnánk. Sőt az összefogás még a Fidesztől is rosszabb, velük nagyon vigyázni kell!

2023. júl. 4. 11:58
 24/46 A kérdező kommentje:

"összefogás még a Fidesztől is rosszabb"

Amikor valaki ilyet ír, az nekem annyira fidesz-szagú.

2023. júl. 4. 12:00
 25/46 anonim ***** válasza:
27%

Miért lenne Fidesz szagú?

Az én logikám szerint az összefogás annyira léket kapott, hogy nem fogják tudni leváltani a Fideszt. Nincs meg a többség hozzá.

A Fidesz leváltására az az egyetlen megoldás maradt, ha ezt belátva MINDENKI aki gyűlöli a Fideszt és amit tett az Országgal a gazdasággal, az leszavaz a Mi Hazánkra. A fiatalok körében a legnépszerűbb és lássuk be, hogy előbb utóbb ígyis-úgyis ők fognak dönteni. De most a fiatalok kérik azoknak az öreg uraknak a segítését akik megszokásból is Gyurcsány/Dobrev párosra szavaznak. Adják meg a fiataloknak hogy legyen jövőjük!

2023. júl. 4. 12:06
 26/46 anonim ***** válasza:
100%
21) [link]
2023. júl. 4. 12:07
 27/46 anonim ***** válasza:
100%

Öreg urak és hölgyek segítségét*

Javítottam.

2023. júl. 4. 12:07
 28/46 anonim ***** válasza:
100%
23)A belinkelt linked szerint is abban a korcsoportban 20% a Mi Hazànk tànogatottsàgs,ez èdes kevès sajnos a Fidesz levàltàsàhoz
2023. júl. 4. 12:10
 29/46 A kérdező kommentje:

"az összefogás " számomra azt jelenti hogy egyébként különbözőképp gondolkodó emberek-szervezetek hajlandók összefogni egy közös cél érdekében, ami itt ugye a fidesz-rák leváltása, Magyarország megmentése lett volna.

A fidesz érdeke meg az volt, hogy minél több kis párt legyen, megosztva mindenki, még a jobb oldal is legalább 2-3 részre, ezért robbantotta fel a jobbikot, völner pártra, mihazánkra, stb.

Ha nincs összefogás, akkor vergődés van, és a fidesz marad örökre.

2023. júl. 4. 12:13
 30/46 anonim ***** válasza:
74%

Akik azt hiszik, hogy Románia lehagyta Magyarországot, azok tévednek. Laknak rokonaim Romániában, szoktam átjárni, kb. ugyanaz a szinvonal mint nálunk, a nagyobb városokban pláne, a falvak meg ugyanolyan lerugottak, lepusztultak, mint itthon.

Ez az eredmény az ellenzéknek nem elég jó ahhoz, hogy ezzel büszkélkedjen, a fideszeseknek pedig gáz, hogy 13 év 2/3 után Románia szintjén vagyunk.

2023. júl. 4. 12:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!