Ki a legnagyobb Fideszcsicska az ATV Öt című műsorában?
Nem értem, hogy Vona mi alapján osztja az észt?
Súlytalan már a pasi: amikor bizonyíthatott volna, megbukott!
Ha megnézzük, hogy melyikük volt a fideszmaffia elkötelezett szolgája akkor nem kérdés, hogy Hont. Mai napig védi a fideszt, értelmes érvelésre képtelen, csapong össze-vissza, teljesen összefüggéstelen és értelmetlen amit mond, de legalább órákig tud beszélni a semmiről, egy jó fideszes.
Vona pedig amióta a fideszmaffia kezére került indexen publikál egyértelműsítette, hogy fideszbérenccé lett, szintén marhaságokat beszél és idegesítően hadar.
A legnagyobb fideszcsicska pedig maga az ATV ahol nyomják az ellenzéki hangvételű műsorokat, de valójában a fideszmaffia szekerét tolják.
Én nem hívnám őket fideszcsicskának, vagy ha azok, akkor nagyon szarul kereshetnek.
Inkább csak idióták. Ez Hont és Vona párosra egyértelműen igaz. Ceglédi és Konok egy fokkal értelmesebb, de normálistól még ígyis messze vannak.
Egyikük sem az. Csak sok ellenzékinek fáj az, hogy valaki ki meri mondani, hogy a Fidesz nem maga az ördög, az ellenzék meg nem egy kisangyal, ezért mondják pl. Hontra, hogy "fideszcsicska". De nekem pl. (aki egyformán hányni tudnék Orbántól, Gyurcsánytól és Toroczkaitól is) ez kifejezetten szimpatikus hozzáállás.
De amúgy a múltkor volt beugrós Ceglédi helyett Dopeman, na ő tényleg fideszcsicska, szóval rá szavazok.
Dopeman az a csóka, aki Orbán műfejét rugdosta?
Valóban fidkánynak való!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!