Emberek önként miért adják oda a NERnek állampapír formájában a pénzüket, amit aztán soha többet nem fognak viszontlátni, vagy ha igen, egy elértéktelenedett halott valuta formájában?
Kérdező: ÉN loptam meg??
Te normális vagy, mondd? Mit mondasz arra, aki családi pótlékot kap, adókedvezményt kap, bármiféle állami juttatást kap? Azt ugyanis a mi bevételeinkből fizetik.
Na, további jó hisztit.
51
Úgy tűnik a mocskos mentősök, orvosok, nővérek, hivatali dolgozók, rendőrök, pedagógusok, gyógypedagógusok, szakértők stb. mind-mind lopnak!
A kérdező konkrétan mentális betegséggel küzd. Talán nem is eggyel. - Úgy tűnik.
49
Mit honnét tudok?
Hogy nincsen a közelben az államcsőd? Nézd már meg, hogy mennyi mindent megemelnek folyamatosan, hogy pótolják a populista intézkedések miatti kieséseket! Simán több megy be, mint amennyit egy-egy rétege nyer a társadalomnak. Még arra sem veszik a fáradtságot, hogy messzire menjenek, ha visszaszedésről van szó. Vármegye- meg országbérlet? Mekkora jegyáremelkedést indukált szinte azonnal? Sokszor közel duplája lett, máskor meg duplája lett. Csak szólok.
Uniós átlag alatt van az államadósság, de ezt nyilván nem fogod elhinni :)
54
Miért ne hinném el. Tudom is. Éppen erről írtam, hogy nincsen államcsőd közeli helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!