Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Emberek önként miért adják...

Emberek önként miért adják oda a NERnek állampapír formájában a pénzüket, amit aztán soha többet nem fognak viszontlátni, vagy ha igen, egy elértéktelenedett halott valuta formájában?

Figyelt kérdés
2023. júl. 3. 21:10
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:

Kérdező: ÉN loptam meg??

Te normális vagy, mondd? Mit mondasz arra, aki családi pótlékot kap, adókedvezményt kap, bármiféle állami juttatást kap? Azt ugyanis a mi bevételeinkből fizetik.

Na, további jó hisztit.

2023. júl. 5. 11:18
 52/56 anonim ***** válasza:
91%

51

Úgy tűnik a mocskos mentősök, orvosok, nővérek, hivatali dolgozók, rendőrök, pedagógusok, gyógypedagógusok, szakértők stb. mind-mind lopnak!

A kérdező konkrétan mentális betegséggel küzd. Talán nem is eggyel. - Úgy tűnik.

2023. júl. 5. 11:21
 53/56 anonim ***** válasza:
60%

49

Mit honnét tudok?

Hogy nincsen a közelben az államcsőd? Nézd már meg, hogy mennyi mindent megemelnek folyamatosan, hogy pótolják a populista intézkedések miatti kieséseket! Simán több megy be, mint amennyit egy-egy rétege nyer a társadalomnak. Még arra sem veszik a fáradtságot, hogy messzire menjenek, ha visszaszedésről van szó. Vármegye- meg országbérlet? Mekkora jegyáremelkedést indukált szinte azonnal? Sokszor közel duplája lett, máskor meg duplája lett. Csak szólok.

2023. júl. 5. 11:25
 54/56 anonim ***** válasza:
0%

Uniós átlag alatt van az államadósság, de ezt nyilván nem fogod elhinni :)

2023. júl. 5. 11:32
 55/56 anonim ***** válasza:
60%

És ez hogy jön ide?

2023. júl. 5. 11:41
 56/56 anonim ***** válasza:
60%

54

Miért ne hinném el. Tudom is. Éppen erről írtam, hogy nincsen államcsőd közeli helyzet.

2023. júl. 5. 11:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!