Emberek önként miért adják oda a NERnek állampapír formájában a pénzüket, amit aztán soha többet nem fognak viszontlátni, vagy ha igen, egy elértéktelenedett halott valuta formájában?
Az előző évi átlag inflációt fizeti. Jövőre fogja az idei átlagos inflációt fizetni hozamként.
*ásít*
#30-31
Potosabban a KSH által hivatalosan közzétett átlagos infláció az irányadó.
A KSH sem látja azokat a tételeket amik felfelé nyomnák a kimutatásukat, ha ezt kéri tőlük a kormány.
(Pont mint az a szpíker aki az operánál nem találta a tüntetőket. [link]
Ne értsetek félre, nem vitatom, hogy ez adja a legnagyobb hozamot a mindenki által elérhető állampapírok közül, de öt és nyolc éves futamidővel nincs az az isten, hogy ezek valóban kamatkövetően legyenek.
Ahogyan az előző csodapapír a MÁP+ is csak bukó lett a végén ügyféli szempontból.
Sejtettem, hogy ez lesz a válasz “hazudik a Ksh”
Ahelyett beismerted volna hogy nem ertesz az allampapirokhoz.
"Ehgen, ezért vannak akár evekig is elhúzódó bérleti perek, mert ez csak így megy..."
Nem lakásról van szó, hanem garázsról. És hidd el nekem, így megy!
Ennyi maradt meg benned?
Akkor vedd az 5 meg a 8 éves állampapírt, majd kapsz rá jó, infláció követő hozamot. Sok sikert hozzá.
33
Szerinted 14,75% volt tavaly az infláció? Mert a ksh szerint igen..... Ez mindent elárul annak is, aki korábban még nem volt tisztában vele. Rogán Antal a KSH felügyeleti szerve........
36
Teljesen igazad van. Részemről START számla a fiam nevén - még 1-2 év és felvehetjük. A ksh-s lehazudott infláció +3% még mindig elég jónak tűnik a többi megtakarításhoz képest, ha nincsen időm foglalkozni is vele.
Ksh = Kozponti statisztkai hivatal
De te biztos jobban tudod mennyi volt az inflacio.
Vezető: Rogán Antal.
Igen. Jobban tudom. És te is.
,,Vezető: Rogán Antal”
Téves.
Ha a Miniszterelnöki Kabinetirodára gondolsz, ők is csak a felügyeleti szervet jelentik.(Felügyelnek, nem vezetnek) A Miniszterelnöki Kabinetiroda nem Rogán Antal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!