Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kelet a jövő? Szerintem a...

Kelet a jövő? Szerintem a Nyugat nem sokáig marad a csúcson.

Figyelt kérdés

Akár mennyire szép a Nyugat, szerintem lassan vége van a hatalmának, szépségének. Köszönhetik ezt a korrupt ,marxista, kultúra pusztító globálista vezetőknek a színész politikusokkal együtt.

A magyarság emelkedni fog.

Volt bal oldaliként írom ezeket.

Ébredjetek fel !!!

2023. júl. 1. 20:24
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
77%

Oroszországot nem a mostani helyzete miatt húzom le, hanem a 70-es évektől máig mutatott teljesítménye alapján.

2023. júl. 2. 08:45
 22/28 anonim ***** válasza:
78%

Persze persze, ezt hallgatjuk már mióta. A nyugat haldoklik meg hanyatlik, jön az újvilágrend, és a McDonalds bohóc lesz az elnök stb stb.

És majd a sztálinista önmagához visszafejlődő Oroszország, a Black Mirror sorozatra emlékeztető Kína, esetleg India vagy Uganda lesznek a világ új "közepe"? Vagy mingyárt Észak-Korea :D Úgy gondolod hogy az amerikai "média-monopóliumot" olyan országok fogják megdönteni amik minimális soft powerrel rendelkeznek és azt is inkább csak egymásnak tudják eladni? Elég sok nyugati ismerősöm/barátom van de nem látom köztük a tömeges vágyakozást, hogy ők is úgy élhessenek mint Kolja Moszkvában, Frankie Dwambe Ugandában, Mahmud Indonéziában vagy Jun-ho Pyongyangban.

A fordítottját ennek a tendenciának viszont látom.

Kérdező értem én hogy utálod a melegeket/nyugati "devianciát" de hogy ez ekkora hatással legyen a teljes világképedre az picit magas.

2023. júl. 2. 12:52
 23/28 A kérdező kommentje:

22. Nem kéne minden jobboldali szimpatizánsról azt feltételezned hogy homofób. Én támogatom a melegházasságot és a gyerekbefogadásukat, nekem azzal van baj hogy beteg emberek egy eszközként használják fel őket.

Hidd el én nem vagyok kelet S*ggnyaló, de a nyugat már egy reménytelen hely. Az ottani fiatalság is bebolondult már olyan szinten hogy ezeknek az országoknak nincsen már jó jövője.

A történelem során kifosztottak harmadvilági országokat, csak azért hogy luxusban élhessenek, miközben a világ urát jatszák. Most jönnek a bevándorlók, akiket nem is hibáztatok mert már nincs az országunkban semmi.

Kulturális és etnikai tragédia lesz Nyugat-Európában, ami sok nemzet halálát fogja okozni. És félreértés ne essék , nem ítélem el a "mixed race" párokat sem.

Egyre depressziósabbak és elcseszettek a nyugati fiatalok ami bebizonyította hogy kultúra őrzés nélkül és túlságos bal oldalisággal csak károsodás történik mind az emberekben, és a közéletben.

2023. júl. 2. 15:26
 24/28 A kérdező kommentje:
19. Ne hidd hogy akkora fidesz szimpatizáns vagyok, de ugye azt tudod hogy vendégmunkás és letelepedett között van különbség? Kevesebb joguk van, és körülbelül egy rossz eset után haza is küldhetik őket. Ne aggódj nem fog semmelyik se rád mászni. Azt hittem a liberálisok toleránsabbak, de mégis itt mondják hogy "ladyboy filippínók" ami szerintem eléggé rasszista és lenéző. Nem minden filippínó transzszexuális vagy crossdresser.
2023. júl. 2. 15:31
 25/28 A kérdező kommentje:

11. Eléggé megsértő hogy azt feltételezed az összes jobboldali szereti Hitlert vagy Putyint.

14. Nézz TikTok videókat, sőt YouTube videókat is. Teljesen normálisan élnek ott, és a szupermarketekben sincs hiány.

2023. júl. 2. 15:40
 26/28 anonim ***** válasza:
83%

Kérlek mesélj, mi az a jó dolog, ami keleten van, nyugaton meg nincsen.

Kína olyan demográfiai katasztrófával nézz szembe, amihez képes a nyugati semmiség. Olyan jól bevált az egykepolitika, hogy az eltörlése után sem akar senki egynél több gyereket Kínában. Sőt! A fiatalok többsége egyet se. A gyenge vagy nem létező szociális hálónak köszönhetően Kínában még inkább karrieristák lettek a mai fiatalok, mint nyugaton. Miért is ne lennének azok? Nyugdíj híján egyedül kell eltartaniuk szüleiket, nagyszüleiket. Hova hiányzik emellé nekik még a gyerek?

2023. júl. 2. 16:07
 27/28 anonim ***** válasza:
79%

23. Akkor elnézést. Az általános oroszpárti narratívából indultam ki, mikor azt feltételeztem homofób vagy, de ezekszerint tévedtem.

Abban egyébként igazad van hogy nyugaton vannak problémák és számos "civilizációs betegség" mint például a kollektív apátia vagy depresszió. Bár nemlátom hogy szerinted ezen hogyan segítene a hagyományos kultúra előtérbe helyezése. Értem mire gondolsz, és persze, az olyan dolgok mint az egyénen túlmutató nagy eszme hiányából fakadó céltalanság érzet egyes csoportok körében (fiatal férfiak főleg) vagy a modernitásban való csalódás megfigyelhető jelenségek nyugaton, de nem látom hogyan adna az ilyen problémákra megoldást olyan hagyományok visszaerőltetése a mindennapi életbe amik egy természetes folyamatban kikoptak.

Ugyanígy, attól hogy a nyugatnak egyértelműen vannak problémái, a politikai értelemben vett kelet továbbra is kétszer annyira depressziósnak, kilátástalannak és problémásnak tűnik. És ezen az sem segít, hogy a keleten regnáló diktátorok a hagyományos életmódhoz való görcsös ragaszkodást használják eszközként, a számodra feltételezem fontos eszmékből technikailag értelmetlen rigmust gyártva, épp úgy ahogy nyugaton bizonyos politikusok felhsználják a különféle kisebbségeket a céljaikhoz.

2023. júl. 2. 16:14
 28/28 anonim ***** válasza:
79%

"de ugye azt tudod hogy vendégmunkás és letelepedett között van különbség?"

Én kérek elnézést, igazad van, teljesen más ha egy vendégmunkás nyomja le az amúgy is éhbérért dolgozó magyarok bérét és így már mindjárt rendben van, hogy a kedves kormányunk aki azt hirdette, hogy nem veheted el a magyarok munkáját az mégis odaadja minden jöttmentnek aki olcsóbban elvállalja.

2023. júl. 2. 23:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!