Kelet a jövő? Szerintem a Nyugat nem sokáig marad a csúcson.
Akár mennyire szép a Nyugat, szerintem lassan vége van a hatalmának, szépségének. Köszönhetik ezt a korrupt ,marxista, kultúra pusztító globálista vezetőknek a színész politikusokkal együtt.
A magyarság emelkedni fog.
Volt bal oldaliként írom ezeket.
Ébredjetek fel !!!
A Kelet mindig csak ígéret volt, és az is marad. Ami padlón van, az nem tud hova hanyatlani :)
Ha a Nyugat korrupt és kultúrapusztító, akkor nem tudom mit mondasz Oroszországra vagy Kínára, ahol napi szintű bevett dolog a korrupció az élet minden területén, és a mai napig aktívan pusztítják a helyi kisebbségek kultúráját.
A Kínaiak tevékenységét különösen ajánlom, hogy elemezd, nagyobb kultúrapusztítást fogsz ott látni, mint bárhol máshol.
Magyarország pedig pont azért hanyatlik, mert a Magyar társadalom az ilyen keleti diktatúrákat kezdte követni, a kormány szintúgy.
Nem.
Nincs jövő.
Legalábbis ha abban a formában képzeljük el a jövőt, hogy ki fog jobban fejlődni, meg hol lesz több autó, meg ájfon, meg stb. hülyeségek.
Mert sehol nem lesz.
A globális ipari, fogyasztói társadalom hanyatlásba megy át nemsokára, és ebben nem fog nyerni se Kína, se USA, se Európa, se senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!