Miért lehet az, hogy minden harmadik magyar fiatal kivándorláson gondolkodik?
"amúgy miért műsoroktól várod az empátiát? még azt sem tudom melyik műsorról beszélsz"
a 2000-res években nem az volt, hogy kinyitod az internetet és azt olvasol amit akarsz, vagy azt írnak meg amit akarnak, és a baloldal vinnyog, hogy miként lehetséges az, hogy nem mondhatják meg, hogy milyen vélemények jelenhetnek meg kizárólagosan
hanem az volt, hogy 5 millió ember leült a TV elé, és megnézte főműsoridőben mondjuk a heti hetest, vagy más szennyet
a lényeg, hogy a kisgazdák sehol sem adhatták elő a véleményüket
illetve egy helyen, a magyar nemzetben, de ugye a sötét balprolik azok nem olvasnak, kicsit a mai napig érezhető is a jobboldaliak általános szellemi fölénye, mert nekik olvasni kellett, amíg a balprolikat kiszolgálták tv műsorokkal
én az sg.hu-n politizáltam 2002-ben amit később pár nyomorék miatt bezártak. össze is jártunk irl is, volt ott mindenféle nézet. azt írtunk azt olvastunk és azt gondoltunk amit csak akartunk
98 óta van netem, sosem voltam tv zombi
egyébként jobb világ volt, még nem lépték el az idióták a netet, fész sem volt.
a 7i7es egy szórakoztató műsor volt, akit érdekelt nézte, akit nem az nem, egyébként is kereskedelmi tvn volt, nem közpénzből készült, innentől meg az RTL magánügye hogymilyen műsort készít.
ehhez képest Torgyán elég sokat szerepelt. ha a véleményre is kíváncsi vagy, szerintem a kisgazdapárt tönkretette a magyar mezőgazdaságot. de ez most irreleváns
a szellemi fölényt azt inkább hanyagoljuk, a fideszes produktum minden csak nem szellemi fölény
amúgy minek neked a szellemi fölényt? akkor jobban lesz igazad?
a kisgazdapárt elég nehezen tudta tönkretenni a magyar mezőgazdaságot, ugyanis azt a szocik tették tönkre, amikor francia lobbira tönkretették a kistermelőket
most amúgy mi a legmenőbb leginnovatívabb balos gondolat? kistermelők kellenek... hát zsenik
nem, tévedsz. a kárpótlás, és a szétaprózott földterületek tették tönkre. a fidesz teljesen rájuk hagyta 2000-től, hogy belebukjanak és így be tudja őket darálni
nem értek egyet. nem szétverni hanem modernizálni kellett volna a tszeket, a tagok tulajdonába adva. kistermelők nem tudnak versenyezni a nagyokkal. plusz nem kellett volna kivonulni az mdf alatt a keleti piacról
ezt mind nem a fidesz csinálta, csak annyi a probléma
felét horn, felét gyurcsány
egyébként mitől modern az a mezőgazdaság? hogy drága gépekkel drága technológiákkal termelnek nagyonnagy üzemméret mellett? és egy tőkeszegény országnak hogyan kellene ezzel versenyeznie a franciákkal hollandokkal, akik a 17. század óta nyomják bele a tőkét?
ez nem jutott el a szabadpiacosok agyáig
és hát akkor az lett a vége, hogy van földje a csányinak
pontosan arra lenne szükség, hogy 30 év tapasztalatával az EMBERI hozzáadásott értékkel legyen versenyképes az ágazat
mit nem csinált a fidesz? koalícióban volt a kisgazdapárttal 98-02 között
lehet széllel szemben hugyozni csak nincs értelme. de nem kell újat kitalálni, nézd meg pl a dánokat.
az emberi hozzáadott érték max biogazdálkodásban, tömegtermelés kell iparositva. máshol a málnát is géppel szedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!