Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lehet az, hogy minden...

Miért lehet az, hogy minden harmadik magyar fiatal kivándorláson gondolkodik?

Figyelt kérdés
Legalábbis ezen kutatás szerint: [link]
2023. jún. 30. 07:37
 71/91 anonim ***** válasza:
Na igen #68! 2002-2010 között pont egy olyan időszak volt, ami leszakadást eredményezett, aztán az ellenzék pont ennek az időszaknak a vezetésével (lásd DK messze legerősebb ellenzéki párt) próbálja eladni, hogy arra kell váltani. Ebben hogy tud akárki is hinni? GDP-nk úgy növekedett legkisebb mértékben (2002-2010) többiekhez viszonyítva, hogy közben az államadósságunk pedig legnagyobb mértékben nőtt. S akkor ezzel próbálják meggyőzni a többségi társadalmat, hogy érdemes lenne váltani? Lehet, ha érdemes lenne váltani, de erre????
2023. jún. 30. 16:22
 72/91 anonim ***** válasza:
15%

Lehet beszélni erről is, csak éppen a kérdéshez sok köze nincsen. Az Oroszokhoz való viszonyunk, az, hogy nem úgy tekintünk rájuk, mint akik tönkrebaxták az országot, az ellentmondásos valóban. De ha Lengyel pozícióból, Orosz ellenes állásponton lennénk, akkor is ugyanúgy, a fiatalok el akarnának menni innen, ami az én értelmezésem szerint a kérdés tárgya.

2023. jún. 30. 16:27
 73/91 anonim ***** válasza:
0%

az oroszoktól a kőolaj kell meg a földgáz, meg a piacaik

nem a barátságuk meg az elvtársi szeretetük

ez amerikára is igaz

2023. jún. 30. 16:29
 74/91 anonim ***** válasza:
77%
#62 mit tehetett volna Orbán? a zsebe helyett az országot is választhatta volna. de itt 500 éve mindenkit csak a harácsolás érdekel
2023. jún. 30. 16:33
 75/91 anonim ***** válasza:
22%

Ez ilyen Jakab Péteres reakció. Tök jó, csak köze nincs a jelenséghez. Tehát, ha a baloldal értelmezése szerinti megfelelő kormányzás lenne (bár vannak kétségeim affelől, hogy az az ellenzék, aminek a DK a legerősebb pártja, egyáltalán jobb lenne, mint ami van, de mind1 is ez a része), akkor is ugyanúgy minden fiatal gondolkozna azon, hogy elmenjen, hisz jelentősen nem lennénk közelebb Nyugat-Európához, ahogy senki sem a régióban.

2023. jún. 30. 16:57
 76/91 anonim ***** válasza:
77%

hagyjuk már ezt a hülye baloldalizást! nem vagyok baloldali. a piacgazdaság hive vagyok, a kicsi szolgáltató állammal. ha már beszélgetni akarsz, szakadjunk már ki a berögzült skatulyák használatától

tudod mi a különbség most és mondjuk 2002 között?

én mint libsi le tudtam ülni fehér asztal mellé a miépes haverommal, és tudtunk beszélgetni, és mindketten meghallgattuk a másik véleményét, és volt olyan, amiben a másiknak volt igaza, és ezt el tudtuk fogadni. többek között ezt is hazavágta Orbán

nem tudom mitől lenne a reakcióm Jakab Péteres, én nem utánzom a politikusokat

2023. jún. 30. 17:08
 77/91 anonim ***** válasza:
0%

a baloldal vágta haza a párbeszédet, nem orbán és nem a jobboldal

már ha csak azzal nem, hogy testvériesen nem enged minden válsztást megnyerni a baloldalnak

vagy ha úgy tetszik a szoclibeknek

miben volt amúgy igaza szerinted egy miépesnek 2000ben?

mondjuk arról beszélgettetek, amikor a baloldal bezúzta a kisgazdák lehetőségeit 2002-2003ban? hogy azok a bizonyos gazdatüntetések miért is voltak?

és hogy az SZDSZ-es höhörészől műsorokban ennek milyen interpretációja is volt? ott aztán volt viccesnek szánt a szegény ember tudatlanságán humorizáló kern novella, hajós andrás gitáron kísért paródiája, havas henrik semmitmondó monológjai.

hát ott aztán minden volt csak megértés és empátia nem

2023. jún. 30. 17:24
 78/91 anonim ***** válasza:
77%

2002-ben? hát szerintem nem jól emlékszel

próbálj kiszakadni abból hogy mindenért a baloldalt vagy azokat hibáztatod akik nem értenek veled egyet. akkor tudunk beszélgetni. jelenlegi állapotodban sok értelme nincs.

2023. jún. 30. 17:32
 79/91 anonim ***** válasza:
68%
amúgy miért műsoroktól várod az empátiát? még azt sem tudom melyik műsorról beszélsz
2023. jún. 30. 17:33
 80/91 anonim ***** válasza:
78%
már nem emlékszem, 20 éve volt. csak arra emlékszem hogy normálisan tudtunk beszélgetni
2023. jún. 30. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!