Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért lehet az, hogy minden...

Miért lehet az, hogy minden harmadik magyar fiatal kivándorláson gondolkodik?

Figyelt kérdés
Legalábbis ezen kutatás szerint: [link]
2023. jún. 30. 07:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯
 1/91 anonim ***** válasza:
86%
Orbán Viktor miatt lehet.
2023. jún. 30. 07:39
 2/91 anonim ***** válasza:
90%
A nemzethy sikerpolitika, olyan sikeres jövőképet adott a magyar fiatalok számára, amit csak külföldön képesek megélni és feldolgozni.
2023. jún. 30. 07:41
 3/91 anonim ***** válasza:
4%
Hvg, a hiteles hírforrás?
2023. jún. 30. 07:44
 4/91 anonim ***** válasza:
87%
Mert az ország a nyugdíjasoknak akar megfelelni, mert ők a nagy szavazótábor. (Lásd Fidesz, DK).
2023. jún. 30. 07:47
 5/91 anonim ***** válasza:
91%

3, mi a hiteles forrás, aminek rekord vesztett sajtópere van?

vagy, hogy kimész az utcára és hallod, hogy miről beszélnek a kölykök?

tudom, hogy egy vidékinek ciki felmenni Budapestre, de egy vonatra csak fel lehet ülni, ami tele van diákkal, kivétel nélkül az összes arról beszél, hogy ki, hova fog menni továbbtanulni, vagy dolgozni és nem kell ehhez HVG, elég felülni egy vonatra, villamosra.

2023. jún. 30. 07:47
 6/91 anonim ***** válasza:
79%

Csutiország előre megy, nem hátra.

Nem baj, ez a sok hülye lipsi fiatal amúgy se jó matyar, akadékoskodnak folyton a nemzeti kormányunk ellen, tüntetgetnek az oktatás miatt, meg ilyenek, nem kellenek ide, hadd menjenek, jönnek majd helyettük filippínó vendégmunkások, akik panaszkodás nélkül robotolnak 12 órában a mérgező akksigyárakban.

2023. jún. 30. 07:48
 7/91 anonim ***** válasza:
6%

persze aztán meg nem mennek, mert a tanult embert itthon is megbecsülik, a hülye meg oda sem kell :)

mehetsz töncizni orbán ellen, hogy megvan a tisztességes 8 általános, mit akarsz még orbán?!!! elmegyek 13 euróért németországba orbán!

pankotai lilike voltak sziasztok!

2023. jún. 30. 07:52
 8/91 anonim ***** válasza:
97%
Mert odakint többet lehet keresni. Ez így van most, így volt 20-30 éve is.
2023. jún. 30. 07:54
 9/91 anonim ***** válasza:
57%
7, lehet, hogy az ellenzék megbukott és a liberalizmus is otthon, de, hogy az ország koporsójába ti ütöttétek bele az utolsó szöget ezzel a mentalitással, az is biztos. De nyugi, a magyar gyerek az már snassz, nem kell, menjen Németországba, jön majd helyette millió ázsiai, meg fülöpszigeteki ladyboy. Szép országot teremtettek magatoknak, élvezzétek.
2023. jún. 30. 07:57
 10/91 anonim ***** válasza:
92%
9, én speciel úgy mentem ki annak idején Lengyelországba, hogy egy szót nem beszéltem lengyelül -ma sem- és egy mezei érettségivel multis karrierem lett, amit 8 év után egy másik országban folytattam.
2023. jún. 30. 07:59
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!