Ha rendben van nemi alapon kitiltani embereket,akkor az se gond ugye,hogy hangoskodó,balhés romákat nem engednek be szórakozóhelyre?😏
"De te iiiis 😭😡"
15-ös válaszom második felében érveltem, azóta nem voltál képes semmi értelmes, a tartalomra vonatkozót írni. :D
Akkor kezeljük azt érvként, rendben. :D
Úgy írod ezeket, mintha ilyen most kiderült dolgok lennének, hogy különbség van a nemek között. Akkor te most pl. a női mosdót/öltözőt is használni akarod? Nem hülyéskedek, eskü, érdekel. Próbálom megérteni. Vagy bemenni a leszbi bárokba?
Ne haragudj, de ezt nem tudom elhinni, hogy nem cinizmusból csinálod, hanem tényleg ennyire sötét vagy és azért kérdezel ilyen nyilvánvaló baromságokat.
Akkor te most beismerted, hogy van különbség a nemek között? Csak mert én eddig úgy tudtam, hogy arrafele ez már meghaladott. :D Szerintem is van, kapom is a nácizást érte.
Az ocsmány képmutatás a problémám, hogy hisztikéznek a az etnikai és a szexuális kisebbségek reprezentálásan, mert annyira érzékenyek a sztereotípiákra, meg hogy 100 éves regényekben kellett szavakat átírni, hogy az ne sértse a feketéket, de a férfiakat simán le lehet erőszakolózni kollektíven és kitiltani valahonnan nem alapján. Szerinted mekkora lenne a cirkusz, ha nőket, barna bőrűeket, vagy muszlimokat tiltanának ki valahonnan? Ez a saját mércéjükkel nem fér össze. Akkor működne, ha nem sírnának a kirekesztésért. Fel lehet vállalni, hogy ugyanúgy születési adottságok és statisztikák alapján bélyegzik meg az embereket, mint azok az igazi rasszisták akik ellen "küzdenek".
Mind a két eset, a férfiak kitiltása és a cigányok kitiltása is egy tőről fakad. Ez a tő, pedig a félelem. A nők félnek a ferfiaktól, a fehérek meg félnek a cigányoktól egy szórakozóhelyen.
A különbség csupán annyi, hogy most a feminizmus, lmbtq, woke, cancel kultúra épp támogatott, a cigányok kitiltása meg rasszizmus, ami viszont ebben a korban és földrajzi területen üldözendő. Nyilván mindenki tudja, hogy voltak olyan korok, földrajzi helyek, ahol a rasszizmus nem volt üldözendő, sőt, állami keretek közt zajlott, ahogy homoszexuális polgártársainkat is büntették/büntetik, vagy épp a nőket tekintették/tekintik alacsonyabb rendű életformának.
Most épp ez van, ami van, de nem tudjuk mit hoz a jövő.
"Akkor te most beismerted, hogy van különbség a nemek között? Csak mert én eddig úgy tudtam, hogy arrafele ez már meghaladott. :D Szerintem is van, kapom is a nácizást érte."
Én beismerem, hogy van két nem & ezek között vannak nyilvánvaló különbségek. Mint ahogy más a "sex" és a "gender" fogalma is, de ennyire mélyen ebbe ne menjünk bele, a cél elsősorban a fröcsögés ahogy látom.
Olyan mintha lenne a "woke" jelenség, amit te utálsz, és erre próbálod most belegozni ezt a totálisan infantilis f#szságot, hogy na most "sakk matt liberók, nem tudtok mit mondani".
Tegyük fel másképp a kérdést: "Szóval ha a nők sportban (mondjuk úszásban) nem akarnak férfiakkal versenyezni, akkor én se legyek már rasszista, ha nem akarok cigókkal versenyezni". :D Na kb. ennyi értelme van a párhuzamnak.
De kifejtheted, hogy pont ez miért állja meg a helyét.
Most képzeld magad a helyembe. Egyszer azt mondom, hogy szerintem van különbség a nemek között és akkor az a baj. Most meg úgy alltam hozzá, hogy akkor ne legyen és most meg az a baj. És a legjobb, hogy a hozzád hasonló mérsékeltebbek(?), meg a woke-ok sosem veszitek észre egymást, ehelyett mindig a szembenállót nézitek hülyének, aki egyáltalán feltételezi a másik létezését. Most te csinálsz úgy, mintha totál alaptalan volna a feltételezésem, holnap meg egy woke fogja tagadni, hogy a nácikon kívül valaha is bárki olyat mondott volna, hogy két nem van és azok különböznek. Annyira jó lenne, ha ezt egyszer megbeszélnétek egymással, de addig is én nen fogok csak azért bekussolni a másik szélsőségeiről, mert akár te, akár más letagadja a túlkapásaikat.
Trükkös, mert azt mondod, tegyük fel másképp a kérdést, de ehelyett felteszel egy totál más kérdést. A szórakozóhelyekről kitiltásnak köze nincs ahhoz, hogy ki hogyan teljesít a sportban. Ez egyedül arról szól, hogy legyen legitim a legrosszabbat feltételezni valakiről. Aminek lehet statisztikai alapja, akárcsak száz másik dolognak, ami ellen a liberálisok küzdenek. Például az iszlám és a terrorizmus. Erre nem válaszoltál erdemben, hogy ez miért nem képmutatás, csak mondtál valamit, amiről gondolod, hogy én azt gondolom és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!