Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha rendben van nemi alapon...

Ha rendben van nemi alapon kitiltani embereket,akkor az se gond ugye,hogy hangoskodó,balhés romákat nem engednek be szórakozóhelyre?😏

Figyelt kérdés
2023. jún. 28. 18:23
1 2 3
 11/26 DK-s ***** válasza:

Ez egyáltalán nem kitiltás, mivel ELEVE csak nőknek van szervezve.

Rendezhetsz te is kanbulit, egy csaj sem akar majd elmenni. XD

2023. jún. 28. 18:59
 12/26 DK-s ***** válasza:
Egyébként pedig lehetetlen meghatározni, hogy egy ember mitől roma. Egy napozott vagy szolizott magyar is nézhet ki romának, és a romák közt is rengeteg van, aki "hófehérke".
2023. jún. 28. 19:02
 13/26 anonim ***** válasza:
Én is elfogadó vagyok. Elfogadom hogy ők pasi nélkül akarnak bulizni. Csinálják amit akarnak. Leszarom.
2023. jún. 28. 19:04
 14/26 anonim ***** válasza:

"Imádom, hogy szándékosan értetlenkednek, hogy ne kelljen válaszolni. :D Pedig engem annyira érdekelne, hogy az miért nem volt diszkriminatív, de ugyanez a tezsvírekkel már miért lenne az."

4-es vagyok, válaszoltam neked. Ha neked pedig a népcsoport meg a nem az ugyanaz, akkor lehet gondok vannak a toronyban.

2023. jún. 28. 19:04
 15/26 anonim ***** válasza:

A négyes válasz egy baromság, nem akarod észrevenni a nagyságrendbeli különbségeket.

Sosem mondtam, hogy ugyanaz és ezt te is pontosan tudod, csak tolod a hülyeséget. Igenis össze lehet hasonlítani a két esetet. Ha a nők szerint az nem androfóbia, hogy kellemetlenül érzik magukat férfiak jelenlétében és már eleve erőszakos szándékot feltételeznek róluk a nemük miatt, akkor egy rossz szót nincs joguk szólni arra, aki a cigányokkal érez ugyanígy a saját tapasztalazai okán.

2023. jún. 28. 19:10
 16/26 anonim ***** válasza:

"A négyes válasz egy baromság, nem akarod észrevenni a nagyságrendbeli különbségeket."

Nem hülyeség, csak gondolom az ügyed szempontjából kellemetlen a felismerés. Akik mozogtak egy percet is az éjszakában, azok tudják ezt. Messze nincs akkora különbség, mint gondolnád.

Kettő, nem tudom mire hányod itt az epét. Csomó dolog van, ami "csak férfi", "csak nő". A "fehér ember onlyt" úgy hívják itthon, hogy Mi Hazánk Mozgalom, lehet menni és bandázni velük, ha akarsz. Na, azokon a rendezvényeken egy roma se lesz, garantálom neked.

2023. jún. 28. 19:18
 17/26 anonim ***** válasza:

Hát pont ez az, hogy tudom, miről beszélek és hogy mekkorát hazudsz, amikor ezt letagadod. :D

Sejtettem, hogy te sem tudsz érvelni az ellen, amit mondok, csak ennyire telik, hogy akkómennyamihazánkhóz. :D

2023. jún. 28. 19:24
 18/26 anonim válasza:

"Egyébként pedig lehetetlen meghatározni, hogy egy ember mitől roma. Egy napozott vagy szolizott magyar is nézhet ki romának"

Ezek szerint szemüveg kell neked, ha embereket se tudsz megkülönböztetni. XD

2023. jún. 28. 19:54
 19/26 anonim ***** válasza:

Ezek szerint szemüveg kell neked, ha embereket se tudsz megkülönböztetni. "

Neked még az se kell, mert beépített dns vizsgáló van a fejedben.

2023. jún. 28. 19:57
 20/26 anonim ***** válasza:

“Sejtettem, hogy te sem tudsz érvelni az ellen, amit mondok, csak ennyire telik, hogy akkómennyamihazánkhóz. :D“

Olyan jó az “érvelés” szót hallani olyantól, aki kijelentéseket tesz, érvek nélkül. :D

2023. jún. 28. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!