Pár órán belül kihirdetheti Orbán a kötelező sorkatonaságot?
Figyelt kérdés
Konkrétan a harmadik világháború kirobbanása előtt állhatunk pár órával. Putyin elmenekült.2023. jún. 24. 17:32
41/46 anonim válasza:
Kihirdeti, de csakis a 15-16 éves unatkozó, gyakorira ökörséget írogató kis kukikat viszik be. Biztos forrásból tudom, anyám unokatestvérének a nagybátjának a lányának a volt szobatársának a fia a nemzetbiztonságnál dolgozik, ő szivárogtatta ki Józsinak a sarki kocsmában, aki megígérte, hogy nem mondja el senkinek....
42/46 anonim válasza:
Hát.... Úgy nézem ez a téma eléggé lefutott mostanra. Lehet csak lassan terjednek a hírek de nem látom a 3.VHt sehol :D
Mondjuk szintén nő vagyok úgyhogy lehet csak ezért nem értesültem, mingyárt megkérdezem öcsémet meg fateromat kaptak e behívót.
Amúgy nem vagyok biztos benne de szerintem kevered a fogalmakat.
Amire te gondolsz az azthiszem a teljes mozgósítás.
Sorkatonaság egyes országokban (Pl.Taiwan,Dél-Korea,Izrael, Norvégia) akkor is van ha Putyin nem repül el valahova Moszkvából.
43/46 anonim válasza:
#42 Tudod mikor nő ez a bolond, valami 15 éves kis Pistike, aki unatkozik a nyári szünetben...látszik rajta, teljes fogalomzavarban szenved, hiába, kis kuki még...
44/46 anonim válasza:
43. Jó, tudod élek az ártatlanság vélelmével. :D
45/46 anonim válasza:
Na, Pistike el is tűnt...úgy látszik anyuci rászólt hogy most már elég a gépezésből késő van🤣
46/46 anonim válasza:
Végtolta a CoDot és ki katonázta magát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!