Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pár órán belül kihirdetheti...

Pár órán belül kihirdetheti Orbán a kötelező sorkatonaságot?

Figyelt kérdés
Konkrétan a harmadik világháború kirobbanása előtt állhatunk pár órával. Putyin elmenekült.
2023. jún. 24. 17:32
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
86%
Kihirdeti, de csakis a 15-16 éves unatkozó, gyakorira ökörséget írogató kis kukikat viszik be. Biztos forrásból tudom, anyám unokatestvérének a nagybátjának a lányának a volt szobatársának a fia a nemzetbiztonságnál dolgozik, ő szivárogtatta ki Józsinak a sarki kocsmában, aki megígérte, hogy nem mondja el senkinek....
2023. jún. 25. 16:20
 42/46 anonim ***** válasza:
86%

Hát.... Úgy nézem ez a téma eléggé lefutott mostanra. Lehet csak lassan terjednek a hírek de nem látom a 3.VHt sehol :D

Mondjuk szintén nő vagyok úgyhogy lehet csak ezért nem értesültem, mingyárt megkérdezem öcsémet meg fateromat kaptak e behívót.

Amúgy nem vagyok biztos benne de szerintem kevered a fogalmakat.

Amire te gondolsz az azthiszem a teljes mozgósítás.

Sorkatonaság egyes országokban (Pl.Taiwan,Dél-Korea,Izrael, Norvégia) akkor is van ha Putyin nem repül el valahova Moszkvából.

2023. jún. 25. 17:27
 43/46 anonim ***** válasza:
86%
#42 Tudod mikor nő ez a bolond, valami 15 éves kis Pistike, aki unatkozik a nyári szünetben...látszik rajta, teljes fogalomzavarban szenved, hiába, kis kuki még...
2023. jún. 25. 17:32
 44/46 anonim ***** válasza:
84%
43. Jó, tudod élek az ártatlanság vélelmével. :D
2023. jún. 25. 18:59
 45/46 anonim ***** válasza:
84%
Na, Pistike el is tűnt...úgy látszik anyuci rászólt hogy most már elég a gépezésből késő van🤣
2023. jún. 25. 23:04
 46/46 anonim ***** válasza:
84%
Végtolta a CoDot és ki katonázta magát :D
2023. jún. 25. 23:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!