Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Pár órán belül kihirdetheti...

Pár órán belül kihirdetheti Orbán a kötelező sorkatonaságot?

Figyelt kérdés
Konkrétan a harmadik világháború kirobbanása előtt állhatunk pár órával. Putyin elmenekült.
2023. jún. 24. 17:32
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
7%
2: A fidesz média szerint bármiáron meg kell védeni Moszkvát. Tehát hamarosan magyar katonákat fognak Oroszországba küldeni.
2023. jún. 24. 17:43
 12/46 A kérdező kommentje:

9: Én teljesen nyugodt vagyok. Követem a külföldi médiát, nem találgatok. Pedig most mindenki be van sz*rva, mert Putyin elmenekült és Oroszországot lezárták, nem indul oda járat.

A környezetemből én vagyok kb. az egyetlen, aki nyugtatta a többieket. Ennek ellenére nagyon kritikusnak ítélem meg a mostani helyzetet és van okunk a félelemre.

2023. jún. 24. 17:45
 13/46 anonim ***** válasza:
89%

"Nagy az esély arra, hogy meg fognak indulni Közép-Európa felé is, Moszkva elfoglalásával párhuzamosan."

A Wagner? Ha Moszkváig élve eljutnak, már az is nagy dolog lesz tőlük. Ha még onnan ki is jutnak, az meg pláne.

2023. jún. 24. 17:46
 14/46 anonim ***** válasza:
82%
Nem menekült el putyin miért akadt ez így be nálad???
2023. jún. 24. 17:46
 15/46 anonim ***** válasza:
85%

A protokoll nem az hogy azonnal a lakosságot vetik be.

Első körben a magyar haderő lesz bevetve és az önkéntesek a Natoval a s.ggünkbe.Aztán csak utána kezdődik a besorozás,és az is fokozatosan.Fiataltól idősig ha szükség van rá.

Szóval lesz durván 2-3 napod, addig kitart a magyar sereg.Aztán vagy megszöksz, vagy meghúzod magad.Mire megkapod a behívót ebben az országban már rég letarolták!

2023. jún. 24. 17:47
 16/46 A kérdező kommentje:
13: Az orosz hadsereg összeáll velük.
2023. jún. 24. 17:48
 17/46 anonim ***** válasza:
88%
A Wagner menetoszlopait az orosz légierő szarrá lövi még mielőtt moszkva közelébe érnének. A rémhíreket meg ne olvassátok, feleslegesen idegeskedtek miattuk.
2023. jún. 24. 17:48
 18/46 A kérdező kommentje:
15: csakhogy addigra lezárják a határokat fegyveres erőkkel.
2023. jún. 24. 17:49
 19/46 anonim ***** válasza:
18%
Van rá esély, hiszen míg azt hazudja, hogy az ellenzék akar belesodorni minket a háborúba, Orbán toboroz óriásplakátokon, meg úgy módosította az alkotmányt, hogy ha ORBÁN SZERINT háborús készültség kell, akkor mindenedet elveheti a fidesz katonai célokra. Autót, mezőgazdasági gépet, földet, tehenet, disznót, ingatlant, mindent! Persze ezt az m1 híradóban nem mondták be így az agymosott fideszesek ezt sem tudják, mivel ők olyan forrásokat nem néznek, ami nem fideszes...
2023. jún. 24. 17:49
 20/46 anonim ***** válasza:
100%
Most vagy 3 különböző profilról irogatja mindenhova hogy össze áll velük az orosz hadsereg, amire nyilvánvalóan semmi jel nem utal, meg hogy bevetik az atomot... Kikéne tiltani mert csak pánikot kelt.
2023. jún. 24. 17:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!