Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért van hogy a liberálisokna...

Miért van hogy a liberálisoknak nem tetszik egyik Magyar sport siker se?(lehet tetszik nekik de én úgy veszem észre h nem.)

Figyelt kérdés
Nem vagyok Fideszes!Csak nem értem.. Magyar válogatott megverte Litvániát és egyből röhögtek.Amikor megvertük az Angolokat akkor azt se tetszett nekik, miért?

2023. jún. 24. 02:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

ma 00:18

Valóban jó lenne, ha az emberek sportolnának, de nem sportolnak és a kormány sem támogatja ezt. A kormány az élsportot támogatja, nem a tömegsportot. Vagy esetleg lemaradtam valamiről, támogatni kezdték az edzőtermi, uszodai bérletek vásárlását? Nyíltak városszerte könnyen megközelíthető, ingyenes sportpályák? Óriásplakátok hirdetik minden sarkon, hogy mozogjunk rendszeresen?

Ahol én lakom, a környéken pont az ellenzéki vezetés épített futópályát.

2023. szept. 4. 07:24
 12/17 Fsms ***** válasza:
29%

kedves kérdező : Utalom a Fideszt viszont ha sportol a gyerek van az sokkal kevesebb gondja lesz es nem kell annyiszor korhazba mennie:/ Azert kerdeztem h Libsik idegesek legyenek.. Minden ami Magyar siker nekik az nem jó. Tönkre baszták azt szót hogy liberalizmus..

pont ugyanaz a narratívád mint a fideszesek. Ajánlom figyelmedbe a besúgók és provokátorok számot. pont rólad szól.

2023. szept. 5. 09:12
 13/17 A kérdező kommentje:
Nyilván ti logikátok,fideszes vagyok ezzek szerint, annyira szánalmas dolog.
2023. szept. 5. 17:55
 14/17 anonim ***** válasza:
12-nek igaza van
2023. szept. 5. 20:45
 15/17 anonim ***** válasza:
59%

Se liberális nem vagyok,se a magyar sport teljesítmények nem zavarnak. Már amikor vannak.

Az sem zavar, hogy politikát csinál belőle a magyar kormány.

A saját tökéletes alkalmatlanságukat reklámozzák ezzel is.

Hiszen tulajdonképpen elsősorban a focit tekintik "magyar sportnak". Abba és ahhoz kapcsolódóan verik el a milliárdokat és semmilyen eredményt nem tudnak felmutatni a focisták sem.

"Egy meccs addig tart,amíg meg nem nyerjük." Orbáni bölcsesség ( remélem, pontosan idézve).

Na,ha ez igaz lenne, sosem érne véget egy mérkőzés sem, legalábbis amiben bármilyen magyar csapat égeti magát.🤣🤣🤣

Lehet, hogy ez Viktor Király egyik dédelgetett álma?

Kinézem belőle.

2023. szept. 9. 12:42
 16/17 A kérdező kommentje:
Semmilyen eredmenyt? Jo a nb1 ne kapjon annyi penzt viszont a valogatott mar elert valamit..
2023. szept. 15. 21:40
 17/17 anonim ***** válasza:
63%

Ja, igaz. A válogatott tagjai már különösebb nehézségek nélkül tudnak 2X45 percig a labda elől menekülni.

Kb ennyi a jelenlegi magyar foci- válogatott eredménye.

Sajnálom...

2023. szept. 17. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!