Nektek tetszik ez a Torgyán-beszéd? Még Orbánt vagy Vonát sem hallottam ilyen tisztán beszélni, az igazságot kimondani a liberálisokról.
Hát igen, a féregirtós beszéd! :D
Az olimpiaellenes aláírásgyűjtés felhívta a figyelmet egy újabb "féregirtás" szükségességére.
Huhh... az első - elég hosszúra sikeredett - mondata után bezártam. A nagy szavak..... mindig hatnak. Már akire.
Tudod, beszélsz itt te is féregírtásról, mintha csak a szabadabb gondolkodásúak adnának erre okot. Ha olyan lennék, én is mondhatnám, hogy szívesen megszabadulnék a magyarkodó, álkeresztény, trianonban kesergő, hátrafelé nyilazó ájtatos egyénektől, szemforgató hamis papoktól. De ehhez sajnos túlzottan liberális a felfogásom és csak elmondom a véleményem és ennyi. Ti pedig féregírtózzatok akkor, hajrá. Vigyázzatok, közben meg ne romoljon a hús a nyereg alatt.
Ez után körbe röhögték?
Én nem úgy látom azt a több százezres tömeget, hogy annyira röhögne....
Körberöhögte legfeljebb az 5%-os SZDSZ.
Utána 98-ban valahogy mégiscsak többet kapott az SZDSZ-nél, és Fidesz-Kisgazda-MDF kormány alakult.
"Az olimpiaellenes aláírásgyűjtés felhívta a figyelmet egy újabb "féregirtás" szükségességére."
"Még Orbánt vagy Vonát sem hallottam ilyen tisztán beszélni, az igazságot kimondani a liberálisokról."
"Ez után körbe röhögték?
Én nem úgy látom azt a több százezres tömeget, hogy annyira röhögne...."
,,Az olimpiaellenes aláírásgyűjtés felhívta a figyelmet egy újabb "féregirtás" szükségességére."
Igazad van, tényleg szükség van féregirtásra. De akkor ne hagyjuk ki a volt komcsi KISZ-esek se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!