Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elhunyt dr. Torgyán József....

Elhunyt dr. Torgyán József. Hogyen emlékezel meg róla? Elmész a temetésére?

Figyelt kérdés

"Otthonában, szűk családja körében vasárnap reggel 85. életévében elhunyt Torgyán József, a Független Kisgazdapárt (FKGP) volt elnöke, korábbi földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter - közölte a család vasárnap az MTI-vel. "

Emlékszem sokáig vezette az FkGP-vel a közvélemény kutatásokat, ha fél évvel korábban lesz választás ő lett volna Orbán helyett a miniszterelnök. Torgyán fáradhatatlan volt. Fél órákat képes volt egyhuzamban végigbeszélni Parlamentben naponta többször is. Egyszerre volt vidékfjlesztési miniszter, FTC elnöke és a FkGP elnöke. Szíínjelessel diplomázott, Szumma Kum Laudével.

2017. jan. 22. 19:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
87%
Vicces ember volt.
2017. jan. 22. 19:06
 2/21 anonim ***** válasza:
44%
Miért kéne megemlékeznem róla?
2017. jan. 22. 19:10
 3/21 anonim ***** válasza:
57%

Kétségtelen fáradhatatlan volt. Különösen miniszter korában. Issza azóta is a mezőgazdaság a fáradhatatlanságát. Igen jól megélt belőle, ahhoz képest, hogy kissé kevésbé értett hozzá, mint én a szívműtéthez (nem vagyok orvos!).

Nyugodjék békében. Végre.

2017. jan. 22. 19:12
 4/21 anonim ***** válasza:
52%
Rohadt nagy tróger volt. Majdnem annyit ellopott mint orbán.
2017. jan. 22. 19:15
 5/21 anonim ***** válasza:
77%

Soha nem lett volna Miniszterelnök. Nagyon sokat ártott a mezőgazdaságnak,mert semmit nem értett hozzá. Sőt! A Kisgazda párt szétverése is neki köszönhet.

Ha meghalt, nyugodjék békében.

2017. jan. 22. 19:21
 6/21 anonim ***** válasza:
40%
Mik azok az ügyek ahol loptt felsorolnád mert én már pintosan nem emlékszem rá?
2017. jan. 22. 19:22
 7/21 anonim ***** válasza:
58%

Olyan tipikus magyar politikus volt.

A mostani fideszesek nagy előfutára.

2017. jan. 22. 19:26
 8/21 anonim ***** válasza:
63%

A politikai felfogásával nem értettem egyet, de elvtelennek sem tartottam.

Azon ritka politikusok egyike volt aki mélységesen hitt dolgokban. Azon ritka emberek egyike aki nem pénzért politizált. Aki nem akart hatalomban lenni sem , maradni sem, mert ő politikai nézetei mellett tartott ki. Számára nagyon fontos volt a haza érdeke.

temetésére nem , de fogom nézni(ha közvetítik) tisztelegni lehet előtte.

Nyugodjon békében.

https://www.youtube.com/watch?v=UpuPP1YUYHs

2017. jan. 22. 19:37
 9/21 anonim ***** válasza:
66%
2017. jan. 22. 19:40
 10/21 anonim ***** válasza:
69%
Az apám paraszt volt, mezőgazdasággal foglalkozott világ életében. Ő a mai napig Torgyánt szidja, mintsem Orbánt. Azon a véleményen van, hogy nézzük meg magyarország adottságait, nincsenek bányáink, nincsen Iparunk, de van sok szép földünk. Mezőgazdasági országok között vezetők lehetnénk, ha nem lett volna Torgyán.
2017. jan. 22. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!