Elhunyt dr. Torgyán József. Hogyen emlékezel meg róla? Elmész a temetésére?
"Otthonában, szűk családja körében vasárnap reggel 85. életévében elhunyt Torgyán József, a Független Kisgazdapárt (FKGP) volt elnöke, korábbi földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter - közölte a család vasárnap az MTI-vel. "
Emlékszem sokáig vezette az FkGP-vel a közvélemény kutatásokat, ha fél évvel korábban lesz választás ő lett volna Orbán helyett a miniszterelnök. Torgyán fáradhatatlan volt. Fél órákat képes volt egyhuzamban végigbeszélni Parlamentben naponta többször is. Egyszerre volt vidékfjlesztési miniszter, FTC elnöke és a FkGP elnöke. Szíínjelessel diplomázott, Szumma Kum Laudével.
Kétségtelen fáradhatatlan volt. Különösen miniszter korában. Issza azóta is a mezőgazdaság a fáradhatatlanságát. Igen jól megélt belőle, ahhoz képest, hogy kissé kevésbé értett hozzá, mint én a szívműtéthez (nem vagyok orvos!).
Nyugodjék békében. Végre.
Soha nem lett volna Miniszterelnök. Nagyon sokat ártott a mezőgazdaságnak,mert semmit nem értett hozzá. Sőt! A Kisgazda párt szétverése is neki köszönhet.
Ha meghalt, nyugodjék békében.
Olyan tipikus magyar politikus volt.
A mostani fideszesek nagy előfutára.
A politikai felfogásával nem értettem egyet, de elvtelennek sem tartottam.
Azon ritka politikusok egyike volt aki mélységesen hitt dolgokban. Azon ritka emberek egyike aki nem pénzért politizált. Aki nem akart hatalomban lenni sem , maradni sem, mert ő politikai nézetei mellett tartott ki. Számára nagyon fontos volt a haza érdeke.
temetésére nem , de fogom nézni(ha közvetítik) tisztelegni lehet előtte.
Nyugodjon békében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!