Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elhunyt dr. Torgyán József....

Elhunyt dr. Torgyán József. Hogyen emlékezel meg róla? Elmész a temetésére?

Figyelt kérdés

"Otthonában, szűk családja körében vasárnap reggel 85. életévében elhunyt Torgyán József, a Független Kisgazdapárt (FKGP) volt elnöke, korábbi földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter - közölte a család vasárnap az MTI-vel. "

Emlékszem sokáig vezette az FkGP-vel a közvélemény kutatásokat, ha fél évvel korábban lesz választás ő lett volna Orbán helyett a miniszterelnök. Torgyán fáradhatatlan volt. Fél órákat képes volt egyhuzamban végigbeszélni Parlamentben naponta többször is. Egyszerre volt vidékfjlesztési miniszter, FTC elnöke és a FkGP elnöke. Szíínjelessel diplomázott, Szumma Kum Laudével.

2017. jan. 22. 19:05
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
58%

"Mik azok az ügyek ahol loptt felsorolnád mert én már pintosan nem emlékszem rá?"

Majd a tárgyaláson emlékeztetnek, ne ijedj meg!

2017. jan. 22. 19:48
 12/21 anonim ***** válasza:
9%
Igazi magyar politikus volt, nem ilyen gyurcsány meg bajnai féle félzsidó kettyós tolvajok.
2017. jan. 22. 19:51
 13/21 anonim ***** válasza:
44%

RIP :(

(régen vmiért mindig azt hittem h Torgyán Bélának hívják)

2017. jan. 22. 19:56
 14/21 anonim ***** válasza:
63%

„Álliberális undorító férgek és dögkeselyűk lepték el hazánkat, és amíg a liberális férgek belülről rágják édes hazánk nemes testét, addig a liberális dögkeselyűk kívülről tépik, szaggatják az ezer sebből vérző, Trianonban megcsonkított, Párizsban továbbkurtított szerencsétlen nemzetünket."

Nemzethy Prototípus

2017. jan. 22. 19:58
 15/21 anonim ***** válasza:
75%
Annak a folyamatnak, ami idáig züllesztette le az országot, Torgyán is részese volt.
2017. jan. 22. 20:03
 16/21 anonim ***** válasza:
4%
ma:19:48 Egyet se tudsz mondani . Röhejes vagy. És mellébeszélsz
2017. jan. 22. 20:04
 17/21 anonim ***** válasza:
ha nem lenne -20 fok, hanem olyan tél lenne mint tavaly, amikor fagy is alig volt, akkor a traktor után akasztottam volna az ekémet, és húztam volna egy borozdát a földben a munkásságának az emlékére.
2017. jan. 22. 21:07
 18/21 anonim ***** válasza:
5%

"Azon ritka politikusok egyike volt aki mélységesen hitt dolgokban."

Ja, hitt benne a román féreg, hogy a pénzünket a magáévá teheti. Sikerült is neki. Az Ország legpatinásabb pártját meg szétverte, lezüllesztette.

" Azon ritka emberek egyike aki nem pénzért politizált."

Sóher senkiből Tállya utcai luxusvilla milliárdos tulajdonosa csak abból lehet, aki nem pénzért politizál. LOL

2017. jan. 23. 05:41
 19/21 anonim ***** válasza:
94%
Nekem van egy olyan sztorim, hogy időközi választás volt a II. kerületben, részt vettem benne aktivistaként. Kitelepülés volt pultokkal a Fény utcai piacon, ott volt minden párt. Egyszer csak jött a Torgyán. Odamentem hozzá, és mondtam neki, hogy "Miniszter Úr, ideállna-e mellém egy fényképre? - Nagyon szívesen odaállok!" - mondta azon a jellegzetes hangján. Ott volt a Karácsony Gergely is, csak nézett elnéző fejjel és somolygott. Azóta is meg van a kép.
2017. jan. 27. 19:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Lehet hogy közösen köröztek titeket.
2017. jan. 28. 03:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!