Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fidesz szavazókat nem...

A fidesz szavazókat nem zavarja a korrupció?

Figyelt kérdés
Mert tényleg nem értem. Nekik az rendben van,hogy egészen a minisztériumig érnek a korrupciós szálak?

2023. jún. 22. 00:57
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 anonim ***** válasza:
70%

Na mi van pajtik kevés a korrupciós ügy?? Én csak a 100 és 1000 mrd-os tételekkel kezdtem, de ahogy megyünk lefelé, exponenciálisan nő a lopások száma. Ki tudja azt felsorolni.

Ha nem lenne semmi nyoma, akkor is feltenném a kérdést, miértt nincs egészségügy és miért nincs pénz az államkasszában??

Kedvencem az volt, amikor az államadósságot növelték, azt úgy adták elő a petőfi rádión, hogy magyarország újabb sikeres kötvénykibocsátáson van túl. Hát igen, így is lehet mondani, csak a hívek 99%-a nem fogja tudni, hogy ez valójában hitelfelvételt jelent :D Örülnek a sikernek!

2023. jún. 30. 21:53
 72/82 anonim ***** válasza:
16%

69

Rosszul jártak a nyugdíjasok? Anyám most ment nyugdíjba tavasszal, és 30 ezerrel kap kevesebbet mint az én fizetésem, pedig szakmunkás volt mindig. De az állítólagos nyugdíjcsökkenés mióta lopás?

A Trafikok nem tudom hogy jönnek a lopáshoz. Nagybátyám kőkemény ellenzéki, és van trafikja. Akkor ez most hogy van?

Meg egy elhibázott rezsidolog mióta lopás? Ha én rossz üzletet kötök, akkor már én is tolvaj vagyok?

Az Eliosnál meg maga az EU mondta ki, hogy nem történt lopás, ott a közbeszerzés kiírása volt rossz. Ezek szerint az EU is fideszes.

Olyat írj, hogy X fideszes politikus ellopott Y mennyiségű lóvét. Nem lehet probléma ilyenekből tízet felsorolni.

2023. júl. 1. 12:35
 73/82 anonim ***** válasza:
71%

72-es

Te vagy az a szellemi tálentum, aki megáll a zsiráf elött az állatkertben, nézi nézi, irreálisan hosszú nyak, hosszú lábak, csóválja a fejét emberünk, majd dühösen elfordul, hogy ilyen állat márpedig nincs!

Erre annyit tuddok mondani, hogy de van.

A magyarázataid kb. ugyanilyen érvek arra, amit én felsoroltam. De ha egyszer olyan állat nincs, akkor minek mennyünk tovább, a következő a kígyó, annak lába sincs, gondolom akkor az sem létezik :D

Nem baj ha nem érted az analógiát. Van aki igen.

2023. júl. 1. 12:47
 74/82 anonim ***** válasza:
10%

#73 Hagytunk neked bőven lehetőséget arra hogy megmutasd azt a hatalmas korrupciót amiben mindent IS elloptak.

Nem sikerült.

Csak nyomod a süket szöveget, a propagandát, de konkrét ügyeket nem tudsz mondani, egyszerűen mindenre rámondod, hogy lopás, korrupció és elintézed ennyivel.

Az nyilvánvalóvá vált, hogy nem tudod bizonyítani az állításodat. Innen a vita folytatása felesleges. Tényeket nem tudsz mondani, az állításaidat nem tudod bizonyítani, csak kijelented, hogy minden róóósz, a fidesz korrupt, mi meg fogadjuk el igaznak.

Hát nem!

2023. júl. 1. 13:43
 75/82 anonim ***** válasza:
13%

73

Akkor ezt úgy veszem, hogy te is csak a levegőbe szövegeltél, mint a többi elvtársad. 2 nap alatt semmit nem tudtál felhozni abból a rengeteg lopásból.

Nem is bánom, hogy nem tartozok egy szavazótáborba veled, és a hasonlóan szédíthető elvtársaiddal.

Apropó, sosem tudtok meglepetést okozni, ha bármit bizonyítanotok kell :) Köszönöm, hogy ilyenek vagytok, maradjatok is meg ilyennek, addig biztos a folyamatos fidesz 2/3.

2023. júl. 1. 14:17
 76/82 anonim ***** válasza:
71%

A mintapélda mégegyszer:

Tehát esküvőd készül az Apósod fizeti ez a nászajándék.

100 fő, engem bíztok meg, én vagyok az esküvőszervező cég.

Én rendelek kérésetek ellenére 1000 főre menüt. 15ezer/db átlagár helyett 60ezer/db áron. A számlát a kaja leszállítása után benyújtom nektek.

Természetesen sok kaja megmarad, amire utána 200ezer/hó áron bérelnie kell az Apósodnak hűtőházat.

A) Normál esetben 100 főre 15ezer/db áron, az egész esküvői menü kijön 1.500.000Ft-ból

B) Esetben, ami történt, felesleges adagok és azok is szükségtelenül drágán lettek beszerezve, mintegy 60.000.000Ft értékben. Ráadásul további 200ezer/hó terheli Apósodat a hűtőház miatt, hogy ne menjen tönkre a felesleges megmaradt kaja pia süti.

KÉRDÉS

1) Ebben a konkrét esetben, létezik, hogy Apósodat megkárosították, átverték, becsapták?

2) Valószínű-e, hogy a túlárazott menük extra profitját az üzletben részt vevő felek osztották fel egymás között?

3) Érezheti-e Apósod vagy bárki más jogosan aki a sztorit ismeri, hogy gyakorlatilag becsapták és ellopták 58,5millió forinját, sőt még egy havi rendszerességű hűtési költséget is a nyakába varrtak?

Ez esetben azt gondolom egyet értünk, hogy itt bizony súlyos korrupció merült fel mind az esküvőszervező mind a beszállítók részéről, az Apósod pedig meglopták, megkárosították mindegy hogyan nevezzük.

A sztoriban

Apósod=Adófizetők

Esküvőszervező=Fidesz

Beszállítók=Keleti gyártók

Ez történt. Az adófizetők nem tudtak az ellen fellépni, ami történt, egyszerűen az akaratukkal ellentétben sokszoros mennyiség sokszor áron került beszerzésre. A végösszeget pedig egyszerűen levonták a számlájukról.

AMENNYIBEN EZ NEM ÉRTHETŐ ÉS NINCS ANALÓGIA SZERINTED, ÉN KÉREK ELNÉZÉST ÉS ÁTGONDOLOM A SAJÁT SZELLEMI ÁLLAPOTOM, MERT NYILVÁNVALÓAN BENNEM VAN A HIBA, HA LEÁLLTAM EGY OLYAN EMBERREL, AKI MÉG EZT A MINIMUMOT IS KÉPES MAGYARÁZNI.

2023. júl. 1. 16:23
 77/82 anonim ***** válasza:
42%

A libsiket sem zavarja.

A világ legnagyobb demokráciája: [link]

2023. júl. 2. 12:18
 78/82 anonim ***** válasza:
83%

Persze a 76-osra semmi érdemi válasz.

Belinkelsz egy olyan cikket, aminek a forrása a mandiner, amik 100%-ban az orbáni propagandát terjesztik, 0 szabadságfokkal rendelkeznek a cikkek írásakor.

Ilyenkor nem ártana mellé tenni a hiteles forrást, mondjuk ukrán oldalról, ha egyszer ukrán vállalkozók szövetsége jelentette ezt be.

Ettől függetlenül nem zárom ki a lehetőséget, csak mint gondolkodó ember, megkeresem a forrást és több helyről ellenőrzöm annak valóságtartalmát.

Te meg kizárod bárminek a lehetőségét, ami szembemegy az orbáni propagandával. Ezért mondják rátok, hogy agymosott zombi.

2023. júl. 2. 12:25
 79/82 anonim ***** válasza:
100%

78

Ilyen alapon minden kereskedő fideszes, mert nagy árréssel adják a cuccokat.

2023. júl. 2. 18:52
 80/82 anonim ***** válasza:
43%

Volt 3 kérdés a példában, miért a mellébeszélés megy? Nem tudod megítélni?

Eddig csak mellébeszélés ment. Esetleg válaszolnál is a kérdésekre?

2023. júl. 2. 18:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!