Budapestiek! Támogatnátok egy ilyen Budapest Városállamot vagy nem? Miért?
Budapest kiválik Magyarországból és önálló ország és EU tag lesz, a következő változtatásokkal:
-Euró bevezetése
-Mindennemű segély, támogatás eltörlése
-Egészségügy és felsőoktatás privatizálása
-Teljeskörú LMBT jogok
-Könnyűdrogok legalizálása
-Az EU-n kívül szabadkereskedelmi egyezmény kötése az USÁ-val, Kanadával, az Egyesült Királysággal, Izraellel, Japánnal, Dél-Koreával, Ausztráliával, és Új-Zélanddal
-Az IT-szektor, a turizmus, és magyarországiak nemi helyreállító műtéteinek kijelölése a városállam gazdasági alapjának, észt példa után már óvodáskortól gyerekek tanítása linuxra, python-ra, ruby-ra
Nem budapestikánt támogatnám.
Kíváncsian várnám hogyan oldják meg 1 hét után hogy legyen ételük, üzemanyaguk, áramuk, és hogy ki-be jussanak Budapestről.
#1 Ugyanúgy ahogy Nyugat-Berlin, amikor a szovjetek blokkolták a tranzitutakat a városba a 40-es évek végén, repülőgépekkel.
Később pedig a politikai nyomás engedne egy korridort Békásmegyerről a szlovák határig.
Azt mondtad, hogy nem vagy magyar, hanem budapesti. Nem mondtam, hogy szelektáld az embereket, csak megkérdeztem, hogy minek tartod magad. Azért a nemzeti identitás még nem bűn, ugye?
Ez teljesen természetes. Meg az is, ha magyarnak tartod magad.
13, és ez miben kellene, hogy megnyilvánuljon a mindennapi életemben?
angolul beszélek a feleségemmel, mert külföldi állampolgár, angolul dolgozok és a barátaim többségével sem magyarul beszélek.
És élhetek Budapesten, Berlinben, vagy akárhol, pont ugyanilyen minőségű életem lenne. Mi a fenét kellene jelenteni, hogy minek tartom magam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!