Hogy termelte ki a fidesz az orosz propagandát fújó kamu szakértőket? Mint Nógrádi nő a migrációs nyomás György, Spötle, Róbert C Kastély, és lehetne még vagy 10 hamis prófétát sorolni.
Elolvastam. Viszont nekem hiányzik belőle a szakértelem.
Vukics konkrétan elmondja mi kell egy támadáshoz, hogyan áll fel a védelem, mekkora haderő kell hozzá, milyen légitámogatás. Ezek az információk, száraz tankönyvi ismeretek, ami alapján meg lehet mondani az esélyeket.
Viszont Rácz András olyan mint az időjárás bemondó, hogy jósol a semmiből, semmivel alátámasztva és érvelve. Én inkább ezt érzem propagandának, mivel nincs alátámasztva hogy mi alapján jósol ezt vagy azt. Mintha a vágyálmait mondaná fel egy kamerába.
Uhh ezek aztán az érvek :D
Jó nem vitatkozom, mert látom NAGYON fanatikusan elvakult vagy.
Vitaképtelen...
Meg azok az orosz katonák bárhol szívesebben lennének mint ott....pár hónapja még Playstationöztek otthon, suliba jártak, moziba, Mekibe, majd egy idióta besorozzák őket, és ölni -és meghalni küldte őket egy baráti országba.
Még a nyelvük is rokon, értik egymást, átjártak egymáshoz nyaralni, most még ölniük kell egymást, mert egy idióta ezt találta ki.
A válaszom az, hogy ön csacsiságokat beszél.
Egy: Amióta a kormánynál két héttel előbb bejelentettem a TV-ben hogy kerítést kell építeni a határra azóta a baloldali sajtó rendszeresen támad.
Kettő: A osztrák belügyminiszter tanácsadója vagyok ‘62 óta. Előtte szállodát vezettem Jugoszláviában.
Három: Úgy beszélek németül mint magyarul. Egész nap a német TV-t nézem.
Négy: Életemben eddig kétszer tévedtem.
#66; 67
De az fel sem merül bennetek, hogy egyszerűen hazudnak?!
Nem hiszem el hogy ennyire buta emberek vannak, ez már tutira megjátszott!
A védekezésnek megvan úgymond a bevált technikája, nem most találják ki.
Itt minden arra mutat, hogy az ukránok nagyobb veszteséget szenvedek a támadás során.
És elkezdtek olyat leírni hogy biztosan azért van nagyobb vesztesége az oroszoknak, mert Putyin dönt mindenben :D
Hát ez már kész röhej :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!