Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy termelte ki a fidesz az...

Hogy termelte ki a fidesz az orosz propagandát fújó kamu szakértőket? Mint Nógrádi nő a migrációs nyomás György, Spötle, Róbert C Kastély, és lehetne még vagy 10 hamis prófétát sorolni.

Figyelt kérdés
2023. jún. 15. 19:46
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 A kérdező kommentje:
Olvass el egy cseh kém egy Rácz András vagy random twitter bejegyzéseket és látni fogod.
2023. jún. 16. 12:58
 62/69 anonim ***** válasza:
28%

Elolvastam. Viszont nekem hiányzik belőle a szakértelem.

Vukics konkrétan elmondja mi kell egy támadáshoz, hogyan áll fel a védelem, mekkora haderő kell hozzá, milyen légitámogatás. Ezek az információk, száraz tankönyvi ismeretek, ami alapján meg lehet mondani az esélyeket.

Viszont Rácz András olyan mint az időjárás bemondó, hogy jósol a semmiből, semmivel alátámasztva és érvelve. Én inkább ezt érzem propagandának, mivel nincs alátámasztva hogy mi alapján jósol ezt vagy azt. Mintha a vágyálmait mondaná fel egy kamerába.

2023. jún. 16. 13:15
 63/69 A kérdező kommentje:
Na ebből látszik hogy propagandát tolsz.
2023. jún. 16. 13:16
 64/69 anonim ***** válasza:
25%

Uhh ezek aztán az érvek :D

Jó nem vitatkozom, mert látom NAGYON fanatikusan elvakult vagy.

Vitaképtelen...

2023. jún. 16. 13:22
 65/69 anonim ***** válasza:
34%
Ami furcsa nekem, hogy mikor támadtak az oroszok, akkor elmondták hogy a támadó félnek mindig nagyobbak a veszteségei, és ezt a harcászati szakismeretekkel is alátámasztották. Ez teljesen logikus, úgy gondoltam hogy akkor valóban több orosz halt meg. Most meg azt mondja ugyanaz az elemző, hogy az ukrán támadás során 7-szer(!) több az orosz veszteség mint az ukrán! És ezt még csak meg se indokolja, hogy ezt mégis hogyan, hanem egy az egybe bemondja az ukrán propagandát ez a szakértő. Számomra ez így hiteltelen...
2023. jún. 16. 13:29
 66/69 anonim ***** válasza:
79%
Azért nagyob az orosz vezteség mert egy ember dönt Putyin a régi szovijet unioval is ez volt a baj.
2023. jún. 16. 14:45
 67/69 anonim ***** válasza:
75%

Meg azok az orosz katonák bárhol szívesebben lennének mint ott....pár hónapja még Playstationöztek otthon, suliba jártak, moziba, Mekibe, majd egy idióta besorozzák őket, és ölni -és meghalni küldte őket egy baráti országba.

Még a nyelvük is rokon, értik egymást, átjártak egymáshoz nyaralni, most még ölniük kell egymást, mert egy idióta ezt találta ki.

2023. jún. 16. 15:18
 68/69 anonim ***** válasza:
17%

A válaszom az, hogy ön csacsiságokat beszél.

Egy: Amióta a kormánynál két héttel előbb bejelentettem a TV-ben hogy kerítést kell építeni a határra azóta a baloldali sajtó rendszeresen támad.

Kettő: A osztrák belügyminiszter tanácsadója vagyok ‘62 óta. Előtte szállodát vezettem Jugoszláviában.

Három: Úgy beszélek németül mint magyarul. Egész nap a német TV-t nézem.

Négy: Életemben eddig kétszer tévedtem.

2023. jún. 16. 19:42
 69/69 anonim ***** válasza:
28%

#66; 67

De az fel sem merül bennetek, hogy egyszerűen hazudnak?!

Nem hiszem el hogy ennyire buta emberek vannak, ez már tutira megjátszott!

A védekezésnek megvan úgymond a bevált technikája, nem most találják ki.

Itt minden arra mutat, hogy az ukránok nagyobb veszteséget szenvedek a támadás során.

És elkezdtek olyat leírni hogy biztosan azért van nagyobb vesztesége az oroszoknak, mert Putyin dönt mindenben :D

Hát ez már kész röhej :D

2023. jún. 16. 22:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!