Hogy termelte ki a fidesz az orosz propagandát fújó kamu szakértőket? Mint Nógrádi nő a migrációs nyomás György, Spötle, Róbert C Kastély, és lehetne még vagy 10 hamis prófétát sorolni.
Na a 20as például beszopta Nógrádit meg az M1-et.
De nem is az az igazán szégyen hogy elhiszi a hülyeségeket amiket mondanak neki a háború állásáról, az igazán nagy gond az hogy idegenszívű szolga és az oroszoknal szurkol. 😔 Nincs ennél nagyobb árulás.
Majd meglátjuk kit igazol az idő ;)
Amúgy nem találjátok érdekesnek hogy a német köztévén szinte sírva mondják be hogy nem sikerült az ellentámadás. Ohh hát már mindkit megvett a Viktor Putyin pénzéből.
....
Agyhalottak!
Értsétek már meg hogy utálom az oroszokat is bazd+!!!!!!!
Hihetetlen hogy mindig le kell hogy írjam!
Gyűlölöm őket és támogatom hogy egymást gyilkolják!
Nincs különbség köztük. Csak az szurkol egyiknek másiknak Aki idióta!
Ti vagytok ukrán felszopók!
24 Mit nyersz azzal hogy elárulod az 56osok szellemét és orosz bérencnek állsz?
Ha kis hazafiasság is lenne benned akkor nem pártolnád az orosz birodalmi törekvéseket. Putyin nyíltan kimondta hogy vissza akarja állítani a Szovjet unió határait és kint akarna minket is látni NATOból hogy újra kgst ország legyünk.
Ha választani kell európa és az oroszok között akkor 100x inkább európa minden hibájával együtt.
Ezen mit nem lehet felfogni?
Naná hogy takarodjanak ki ukrajnából. Azt se bánnám ha Szentpétervárug vernék őket. Orosz kutya.
Hát te idióta vagy esküszöm!
Leírtam, hogy utálom az oroszokat, de az ukránokat is, mivel mindketten Keleti szlávok akik 56-ba megtámadtak minket. Ukránok ültek azokba a harckocsikba. Erre jössz te, mint ukrán felszopó és azt írod hogy én árulom el az 56-osok szellemét, és én vagyok oroszbarát! HOGY MI VAAAN?!
Értelmi fogyatékosokkal nem vitatkozom!
Igen, nincs esélyük az oroszoknak, mégis olyanok mint a 25-ös nyakig teleszarják a nadrágukat az oroszoktól, hogy a régi szovjet határokat akarják visszaállítani és mi is mind meghalunk :D
Annyira viccesek! :D
Mi meg a nagy Magyarország határait akarjuk visszaállítani, csak éppen mi nekünk sincsen meg hozzá az erőnk csakúgy mint az oroszoknak. Innentől kezdve nincs értelme beszélni róla. Vagyis lehet szépeket mondani, csak éppen attól minden marad úgy ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!