Hogy termelte ki a fidesz az orosz propagandát fújó kamu szakértőket? Mint Nógrádi nő a migrációs nyomás György, Spötle, Róbert C Kastély, és lehetne még vagy 10 hamis prófétát sorolni.
"Aki magyar az annak szurkol"
Fontos lenne megértened, hogy neked semmilyen jogod nincs megmondani hogy ki a magyar, és kinek szurkol a magyar.
Lehet te magad sem vagy magyar, lehet orosz ügynök vagy, lehet csak egy nyelvi modell AI, lehet fideszes propagandista, stb.
Normális ember nem drukkol annak, hogy minél több másik ember meghaljon a szomszéd országban.
Te talán ember sem vagy....
Fontos lenne megértened, hogy nem a seggedből rántottál elő!
Mindenkinek joga van elmondania a véleményét, de látom hogy te ilyen kis álszent elnyomó típus vagy!
Te magad írtad, hogy egy erős szláv ország veszélyes lenne itt a környezetünkben!
Vagy mi, vagy ők! Döntsd el melyik oldalra állsz te HAZAÁRULÓ!
Én továbbra is a magyar érdeket nézem!
Amúgy csak úgy kíváncsiságból, az orosz ügynökök is az orosz katonák halálát szorgalamazzák? Vagy a Fideszes propanda most az hogy minél több szláv haljon meg? Te teljesen hülye vagy?!
Hát ha ősmagyar vagyok akkor ősmagyar vagyok :D
Én elmondom a véleményem aztán vagy felfogsz belőle valamit, vagy csak büffentesz ide valamit. Ígyis úgyis jó :D
"Mindenkinek joga van elmondania a véleményét"
De te a "magyarok véleményét" akarod elmondani, amihez nincs jogod, mert ebbe engem is beleveszel pl, pedig semmilyen közösséget sem vállalok veled.
"Te magad írtad, hogy egy erős szláv ország veszélyes lenne itt a környezetünkben!"
Nem, én azt mondtam, hogy itt van Ukrajna, egy erős és 4-5X nagyobb szomszédunk, akivel semmi okunk nem lenne rosszban lenni, teljesen normális, hogy segíted a szomszédodat ha megtámadják, stb, de semmiképp nem állsz le vele gyűlölködni, és a támadóinka szurkolni, nyiltan-rejtve még pont őket is támogatni.
"Én továbbra is a magyar érdeket nézem!"
Mivel írtad, hogy jogod van véleményhez, nekem is, te egészen biztosan nem Magyarország érdekeit képviseled, objektív véleményem szerint.
Azt írtam le, hogy logikailag jobban járunk azzal, ha nem egy erős szomszédunk van, hanem egy gyenge kivéreztetett szomszéd.
De nincs igazam? Nem kell jóba lenni velük, mert ezek olyanok mint az oroszok, vagyis szlávok. Az ukránokkal nem lehet jóba lenni, mert ugyanolyan állatok mint az oroszok. Annyit lehet tenni, hogy gyengíteni mindkettőt! Te miért akarnál egyébként velük jóba lenni? Milyen érdek fűződik a jó barátsághoz, egy szláv nép esetén?
Ha segítesz neki, azzal csak azt éred el, hogy megerősödik és rád támad!
Nagyon naív vagy buta vagy, és nem sértésből mondom.
Szerintem ezért nem érted meg az én álláspontomat.
"hogy logikailag jobban járunk azzal, ha nem egy erős szomszédunk van, hanem egy gyenge kivéreztetett szomszéd."
Mégis milyen logika szerint?
Az egész EU arra épül, hogy minden országot felfejleszteni, hogy erősek legyenek, mert akkor a szövetség is erősebb.
Milyen egy beteg kifacsarodott logika kell, hogy szétvert, gyenge, haldokló szomszéd országokat akarj, hogy mi a rossz kormányunkkal ne legyünk a leggyengébb ország Európában, vagy mi?
Az a szörnyű, hogy nem is érted, milyen beteg dolgokat írsz.
Az EU lényege, hogy az erősebb Országok kihasználják a gyengébb országok gazdasáságát. Így teremtik meg azt hogy ott magasabb legyen az életszínvonal.
Nekünk ténylegesen az lenne jó, ha gyenge szomszédunk lenne, így a jó szakemberek egy nagyon trágya Országból inkább átjönnének ebbe a langyos fosba ami itt van. IGEN, valóban azért lenne jó lehúzni a szomszédokat, hogy itt a rossz kormányunkkal is még mindig a jobbak legyünk tőlük.
Mivel itt nem lesz jobb kormány rövid időn belül, így csak ez maradt nekünk. Hogy etikus-e, biztos hogy nem, de szükség törvényt bont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!