A növekvő nyomás csak még jobban aktivizálja a fibbantokat?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok az elszállt árak és egyre nehezebb élet a várthoz képest ellentétes hatást vált ki belőlük és méginkább kiállnak a magyar kim dzsongun mellett? Én egyértelműen ezt tapasztalom.#Fibbant
2022. nov. 28. 12:43
1/10 anonim válasza:
Persze, erősödik a propaganda is. Látod ahogy kezdik kondícionálni őket az oroszok ellen mert mindenki tudja hogy veszíteni fognak. 🐑
2/10 anonim válasza:
Nem fogunk a moslékokra szavazni, hiába erőlködtök. Ha lesz jobb alternatíva, akkor megy Orbán, de addig marad.
3/10 árokpart válasza:
2-es Van alternatíva. Ki kellene mennie a lakosságnak a teljes rendszerváltásért.
4/10 anonim válasza:
Ja? Az alternatíva az polgárháború? Kösz, de kihagynám.
5/10 anonim válasza:
Előbb esznek gilisztát, minthogy kétségbe vonják Orbán szavait. Mondjuk még pár hónap és tényleg sok ember kerülhet ilyen helyzetbe. De hát kinek mit intézett a kormánya ugye. Nálunk fizetik a decemberi rezsit, úgyhogy elég meghitt lesz a karácsony. De hát én a hanyatló Németországban élek, az mégsem egy GDP paradicsom Magyarország. 😃
6/10 árokpart válasza:
4-es Nem polgárháború, hanem békés rendszerváltás mint 1989-ben.
7/10 A kérdező kommentje:
orbán brigádja pont ugyan olyan moslék. Nem értem miért kell a rendszerváltáskori és az előtti kádereket hatalomban tartani. Szerintem amelyik párt hajlandó nyilvánosságra hozni az ügynök aktákat az kapásból jobb az orbán-gyurcsány maffiánál.
2022. nov. 28. 12:55
8/10 árokpart válasza:
5-ös Nálunk még az a szerencséjük, hogy viszonylag enyhe kora tél van. Így nem kell annyit fűteni és még nem érzik az emelt számlákat.
9/10 anonim válasza:
#6 Azzal tisztában vagy, hogy abból semmi nem lenne. Szerinted mi a magyarázat arra, hogy az MSZP a mai napig egy létező párt? Békésen nem lehet rendszert váltani, a komcsikat ki kellett volna üldözni innen a francba, de most már mindegy, puskaropogást akar a fene már. Tessék értelmes politikusokat keresni.
10/10 árokpart válasza:
9-es Nincsenek értelmes politikusok az elmúlt 32 évből. Teljes rendszerváltás kell új politikusokkal, hogy ne nevessenek rajtunk, hogy itt vagyunk közvetlenül Ausztria szomszédjában, ráadásul már nincsen is határ és még mindig ég és Föld a két ország közötti gazdasági, jövedelmi különbség, úgy, hogy már vasfüggöny sincsen, sőt már határ sincsen és 32 éve állítólag rendszert, de inkább módszert váltottunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!