Mit gondoltok arról, hogy egyre több magyarnak van többmilliós megtakarítása, hála a növekvő kereseteknek?
Persze, de ez tipikusan két szék között a padlóra esete: van egy réteg, főleg a magánszektorban, akiknek jelentősen nőtt a fizetésük az elmúlt években, és sokat félre is tudnak tenni. Csak éppen nem tudnak vele mit kezdeni.
Egyszerűen nem tudják elkölteni, mivel ahhoz túl kevés, hogy értelmesen befektessék. Az ingatlanok sokkal jobban drágultak, mint ahogyan az emberek fizetése emelkedett.
Szóval végül is csak egy szám, ami jól mutat a bankszámlán.
Én 8 éve még tanár voltam, ma informatikusként dolgozom. A fizetésem a többszöröse lett, de semmivel sem jobbak a lehetőségek egy ingatlan vásárlására. Akkor mit csináljak vele? Ja, adjam kölcsön az államnak...
Feltűnt ez nekem is, hogy nehezedik az élet, de sokaknak van "Ájfonja", új rendszámos régebbi autója, vagy egy-egy valóban új autó, az üzletekben megy a dőzsi-habzsi. Tehát valahonnan kell legyen manika... Esetleg a fekete-szürke gazdaságból, amit ugye annak idején bőszen "felszámolt" Viktorta.
🤣🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!