Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az miért számít homofóbiának,...

Az miért számít homofóbiának, ha nem ismerem el az úgynevezett "nemi identitásokat"?

Figyelt kérdés

Társaságban beszélgettem egy kék hajú lánnyal, akinek elmondtam, hogy nekem ő akkor is lány, ha nembinárisként határozza meg magát, mivel számomra ez egy értelmezhetetlen kategória (vagy mondja meg konkrétan, mi van a férfi és női nemeken kívül, ami egyikre sem illik).

Én ezt azzal is alátámasztottam, hogy egy skizofrén tévképzeteit sem fogadjuk el valóságként, akkor miért kéne azt elfogadnom, hogy valaki pl. genderfluid (ma férfinak, holnap nőnek érzi magát).

Erre lehomofóbozott. Pedig ahogy a skizofréneket, úgy a melegeket sem gyűlölöm. Miért kell összemosni ezt mindig? Komolyan nem értem.

2023. jún. 15. 09:25
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
100%
#40 abszolút, amennyiben a kereszténység is visszafogja magát. Meg a békemenetelők. Meg a nemzeti ünneplők. Vaaaagy mindenki csinálja azt, ami jólesik, és ne a másikkal foglalkozzon. Azzal, hogy más nézetek is vannak, a tiéd is megmarad. Abban hihetsz, aszerint élsz, amit akarsz, de másnak a jogait nem veheted el. Semmilyen jogod nem sérül, ha mondjuk a melegek is házasodhatnának. Semmiben nem változna az életed. Olyan értékek szerint élsz, amilyenek szerint akarsz. Hagyd meg ezt a szabadságot másnak is. Mert nem mindenki akar a te értékeid szerint élni. Ez a különbség az elnyomó, jogokat megtagadó “konzervatívok” es a liberálisok között. Az egyik a másikkal van elfoglalva es azzal, hogy mit nem szabadna nekik megengedni, es nem azzal, hogy ő maga mit csinál, vagy egyáltalán hogyan azonosítja magát a masik csoport nélkül. Mindig valami ellen kell hisztizni. A liberálisok meg nem valami ellen, hanem valamiért küzdenek.
2023. jún. 17. 22:15
 42/47 anonim ***** válasza:
83%
40-es vagyok, meg sem vagyok kereszrelve, tehát ez a valkasi bla bla bla esetemben nem állja meg a helyét! Plusz eleve vallással jönni az szintiszta demagógia.
2023. jún. 17. 23:19
 43/47 anonim ***** válasza:
0%
#42 akkor a vallási ünnepek, szimbólumok, tanítások, a kis standjaiknál álló “térítők” akik nem hagyják hogy menj a dolgodra, ugyanúgy zavarnak, nem?
2023. jún. 18. 10:29
 44/47 anonim ***** válasza:
0%

43. A kis standokkal álló Jehova tanúit milyen alapon nevezed kereszténynek?

Szentháromság tagadók, és semmilyen keresztény ünnepet nem ünnepelnek. Ez nem túl keresztény szokás..

2023. jún. 18. 10:35
 45/47 anonim ***** válasza:
83%
Az eredete ugyanaz
2023. jún. 18. 11:06
 46/47 anonim ***** válasza:
16%
Az a genderfluid, aki olyan hülye, hogy azt se tudja, fiú-e vagy lány
2023. aug. 1. 20:29
 47/47 anonim ***** válasza:
60%
#46 találó a nicked
2023. aug. 18. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!